ASUS TUF A15 RTX 4060 33.999 TL'ye alınır mı?

Reaksiyon skoru
250
Bütçe
32000
Selam arkadaşlar, Hepsiburada'da 2000 tl alt limitsiz indirim çekim var total de 34.000 TL'ye Asus alınır mı? RTX 4060 uyguna laptop arıyorum. Önerileriniz varsa onları da atabilirsiniz Lenovo LOQ modellerini. Casper önermemenizi rica ederim.

Asus tuf yeni nesil askeri kalite kasası.

Ekran görüntüsü 2025-06-02 112326.webp

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, Hepsiburada'da 2000 tl alt limitsiz indirim çekim var total de 34.000 TL'ye Asus alınır mı alınır mı? RTX 4060 uyguna laptop arıyorum. Önerileriniz varsa onları da atabilirsiniz Lenovo LOQ modellerini. Casper önermemenizi rica ederim.

Alıntıyı görüntüle
Al geç kaçırma. Dizüstü bilgisayarın bağlantısını atabilir misin?

Selam arkadaşlar, Hepsiburada'da 2000 tl alt limitsiz indirim çekim var total de 34.000 TL'ye Asus alınır mı? RTX 4060 uyguna laptop arıyorum. Önerileriniz varsa onları da atabilirsiniz Lenovo LOQ modellerini. Casper önermemenizi rica ederim.

Alıntıyı görüntüle
Aynı bilgisayarın 4050 olanının incelemesini paylaştım inceleyebilirsin almak istiyosan

4050 bulunan laptop yerine alınır. Diğer modeller bu kadar sorunsuz değil en azından, büyük bir sorunu bulunmuyor TUF A15'in. Sessiz çalışır ancak sıcak da çalışır aynı zamanda, işlemciye limit koyulabilir G-Helper yardımıyla.

Alıntıyı görüntüle
Loq modellerini neden tercih etmiyorsunuz hocam ?

Loq modellerini neden tercih etmiyorsunuz hocam ?
anakart yanma riski var diyorlar ve fiyatı şuan daha yüksek 36.500 amazonda i5 12450hx modeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknosada bazen 19 küsüre düşüyor şansın varsa yakalayabilirsin.
bu model tek fan ve soğutması iyi değil normal kullanıcı laptopu almayın dmeişler özellikle forumlarda.

anakart yanma riski var diyorlar ve fiyatı şuan daha yüksek 36.500 amazonda i5 12450hx modeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu model tek fan ve soğutması iyi değil normal kullanıcı laptopu almayın dmeişler özellikle forumlarda.
Fiyat hocam. Kalite istesek 15k fazla vermek zorundayız. Hangi forummuş link atabilir misiniz

Fiyat hocam. Kalite istesek 15k fazla vermek zorundayız. Hangi forummuş link atabilir misiniz

Aspire fan sistemini kullanmışlar. O kadar kötü değil. Bende o model var :D

Aspire fan sistemini kullanmışlar. O kadar kötü değil. Bende o model var :D
Kasası ince soğutması çok başarılı değil ama iş görür yinede, ekran kartı watt değeride 75 watt felandı galiba attığınız linkteki

Geri