Valla hocam çevremde a15 serisinin çok ısındığını söylüyorlar. Bazıları isinmadigini büyük ihtimal ghelper ile watt kısıtlama yapmışlardır ısınmıyor diyenler. Acelen yoksa 5050 serisi lsptoplari beklerdim. 40k ya ihtiyacın çok varsa acilse alinsbilir. Ama fırsat olarak değilAsus tuf Gaming A15 ryzen 5 7535hs rtx 4060 40k vatanda alınır mı??
5050 Ler filan cok pahalı asusun 70k neredeyseValla hocam çevremde a15 serisinin çok ısındığını söylüyorlar. Bazıları isinmadigini büyük ihtimal ghelper ile watt kısıtlama yapmışlardır ısınmıyor diyenler. Acelen yoksa 5050 serisi lsptoplari beklerdim. 40k ya ihtiyacın çok varsa acilse alinsbilir. Ama fırsat olarak değil
Yeni çıktığı için fiyatlar yüksek. İlla Asus mu olucak.5050 Ler filan cok pahalı asusun 70k neredeyse
Başka markada olur ama game garaj slayer ve erazer haricYeni çıktığı için fiyatlar yüksek. İlla Asus mu olucak.
Limitsiz ısınıyor limitli güzel değerler. Bende böyleValla hocam çevremde a15 serisinin çok ısındığını söylüyorlar. Bazıları isinmadigini büyük ihtimal ghelper ile watt kısıtlama yapmışlardır ısınmıyor diyenler. Acelen yoksa 5050 serisi lsptoplari beklerdim. 40k ya ihtiyacın çok varsa acilse alinsbilir. Ama fırsat olarak değil
Alınır bende asus tuf kullanıyorumAsus tuf Gaming A15 ryzen 5 7535hs rtx 4060 40k vatanda alınır mı??
Hocam ghosting var mıLimitsiz ısınıyor limitli güzel değerler. Bende böyle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır bende asus tuf kullanıyorum
Önceki konuda da belirttim ben hissetmiyorum hocamHocam ghosting var mı