Asus Tuf B450 Plus A 3700X ve 2080S Takılırmı?

Selam millet babam kesenin agzını açtı ve güzel bir PC topla dedi bende topladım ekran kartını 2080S işlemciyi ise 3700X yaptım anakartı ise Asus Tuf B450 Plus yaptım yetermi? ileride dedigim gibi X570 Gaming Edge ile degiştirecegim.

Selam millet babam kesenin agzını açtı ve güzel bir PC topla dedi bende topladım ekran kartını 2080S işlemciyi ise 3700X yaptım anakartı ise Asus Tuf B450 Plus yaptım yetermi? ileride dedigim gibi X570 Gaming Edge ile degiştirecegim.
Neden gaming edge almak istiyorsun? X570 konusunda en rezalet anakart belkide gaming edge onun yerine TUF X570 ya da X570 UD hazır bu fiyatındayken alınmalı neyse para varsa X570 UD alın fiyatı oldukça uygun sistem için bütçe nedir?

Hocam bios güncellemesi için 2. veya 1. nesil bir ryzen yok nasıl yapacagım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden gaming edge almak istiyorsun? X570 konusunda en rezalet anakart belkide gaming edge onun yerine TUF X570 ya da X570 UD hazır bu fiyatındayken alınmalı neyse para varsa X570 UD alın fiyatı oldukça uygun sistem için bütçe nedir?
Hocam sistem önermenize gerek yok zaten anakartı ileride degiştirecegim o zaman düşünürüm ama bende 2. veya 1. nesil bir ryzen yok nasıl güncelleştirecegimki?

Son 8 aydır f3elan ortalama olarak güncel geliyor. herhangi bir sorun yok.
video eski olduğu için öyle :)

Abdullah abi Asus B450 M-K Da 1.nesil bir ryzen takıp güncelliyorduda ondan sordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri