Asus Tuf B450 Plus A 3700X ve 2080S Takılırmı?

Reaksiyon skoru
71
Selam millet babam kesenin agzını açtı ve güzel bir PC topla dedi bende topladım ekran kartını 2080S işlemciyi ise 3700X yaptım anakartı ise Asus Tuf B450 Plus yaptım yetermi? ileride dedigim gibi X570 Gaming Edge ile degiştirecegim.

en azında b450 tuf pro yap
yada msı toma. max daha iyi olur

Selam millet babam kesenin agzını açtı ve güzel bir PC topla dedi bende topladım ekran kartını 2080S işlemciyi ise 3700X yaptım anakartı ise Asus Tuf B450 Plus yaptım yetermi? ileride dedigim gibi X570 Gaming Edge ile degiştirecegim.
Bak kanka güzel olur ama sahibinden de x570 edge var 1350 tl pazarlıkla daha uyguna alırsın sana diyim

Bak kanka güzel olur ama sahibinden de x570 edge var 1350 tl pazarlıkla daha uyguna alırsın sana diyim
Hocam 2. el almam Asus TUF B450 Plus yetmezmi? Zaten degiştirecegim dedigim gibi anakart önermenize veya başka biryerden önermenize gerek yok ama teşekkürler.

bütçeyi yazsan belki daha iyi sistemler çıkar

hocam takabilirsin hiç sıkıntı yok uyumlu çalışır lakin takacağım işlemci güçlü bir işlemci yeniden alacaksan x570 chip set alman lazım. sistem tam yük altında kuzey köprüsü çok ısınacak ister istemez ömründen gidecek, 3600x üzeri işlemcilerde x570 i kesinlikle almanız öneriliyor ki x570 köprü üzeri fan var.

elinde mevcut varsa kullan alacaksan bence x570 al o konuda en başarılı marka yine asus prime veya tuf serisi alabilirsin

hocam takabilirsin hiç sıkıntı yok uyumlu çalışır lakin takacağım işlemci güçlü bir işlemci yeniden alacaksan x570 chip set alman lazım. sistem tam yük altında kuzey köprüsü çok ısınacak ister istemez ömründen gidecek, 3600x üzeri işlemcilerde x570 i kesinlikle almanız öneriliyor ki x570 köprü üzeri fan var.

elinde mevcut varsa kullan alacaksan bence x570 al o konuda en başarılı marka yine Asus prime veya tuf serisi alabilirsin
Maalesef elimde yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçeyi yazsan belki daha iyi sistemler çıkar
Hocam sistem önerisi istemiyorum sadece yetermi? yetmezmi? diye soruyorum.

Hocam 2. el almam Asus TUF B450 Plus yetmezmi? Zaten degiştirecegim dedigim gibi anakart önermenize veya başka biryerden önermenize gerek yok ama teşekkürler.
Yeter dostum ama madem değişeceksen daha az bütçeli bi anakart alıp ilerideki alıcagım için hazır paran olmuş olur buda bir fikir ama onun dışında anakartın yeter hatta güzel de :)

ek bi not 3800x olarak okudum 3700x de sorun olduğuna denk gelmedim ama 3800x de yanan anakart çok rendercılar iyi bilir.

Hocam sistem önerisi istemiyorum sadece yetermi? yetmezmi? diye soruyorum.

yeter alabilirsin

ek bi not 3800x olarak okudum 3700x de sorun olduğuna denk gelmedim ama 3800x de yanan anakart çok rendercılar iyi bilir.

yeter alabilirsin
Yani ben de YouTube ile ugraşacagım ama dedigim gibi hızlıcana paramı biriktirip X570 bir anakart alacagım en kısa sürede.

Yani ben de YouTube ile ugraşacagım ama dedigim gibi hızlıcana paramı biriktirip X570 bir anakart alacagım en kısa sürede.

b450 yi aldıktan sonra bence uzun bi süre değiştirmene gerek yok hatta hiç gerek yok. 3800x olarak okdum ben , b450-plus çok sevdiğim bi model ama seni düşündüğüm için demiştim sıkıntı olduğuna şahit olmadım uzun süre kullanırsın. cl değeri düşük yüksek mhz ram alırsan video renderda faydasını görürsün anakartın 4400mhz destekliyor.

b450 yi aldıktan sonra bence uzun bi süre değiştirmene gerek yok hatta hiç gerek yok. 3800x olarak okdum ben , b450-plus çok sevdiğim bi model ama seni düşündüğüm için demiştim sıkıntı olduğuna şahit olmadım uzun süre kullanırsın. cl değeri düşük yüksek mhz RAM alırsan video renderda faydasını görürsün anakartın 4400mhz destekliyor.
Hocam 16 GB 3200mhz CL16 Ramlar kullanacagım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri