Usta d-her şey iyi de CPB ya kısaltması.BIOS'a girin. F7 basın, Advenced kısmında en altta AMD CBS kısmından Core Performance Boost kısmını Disabled yapın. F10 basıp kaydedip çıkın. CBP bu şekilde kapanır.
Hızlı yazacağım diye olur böyle şeyler. İki harf yer değiştirince anlayamadın mı sen şimdi?Usta d-her şey iyi de CPB ya kısaltması.
Ben değil usta, hep yapıyorsun bu hatayı.Hızlı yazacağım diye olur böyle şeyler. İki harf yer değiştirince anlayamadın mı sen şimdi?
Ben anladım ve yaptım teşekkür ederim hocam şuan ki soğutucum iyi değil fakat iyi bir soğutucu alınca açmamı önerir misiniz ?Hızlı yazacağım diye olur böyle şeyler. İki harf yer değiştirince anlayamadın mı sen şimdi?
Tabi ki öneririm. 4.65GHz'lere bile ulaşır CPB açıkken.Ben anladım ve yaptım teşekkür ederim hocam şuan ki soğutucum iyi değil fakat iyi bir soğutucu alınca açmamı önerir misiniz ?
Evet hocam ulaşıyordu bu sogutucumda kule tipi ama kaliteli değil üstünde bile sıcak çalışıyor ve 4ghz üstü çalışıyordu gereksiz geldi bana biraz.Tabi ki öneririm. 4.65GHz'lere bile ulaşır CPB açıkken.
PBOTabi ki öneririm. 4.65GHz'lere bile ulaşır CPB açıkken.