KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Asus tuf b450 pro atx ile ekran karti ve ram oc yapmayi dusunuyorum vrmleri iyi midir? Alınır mı?
@crazyreign
@crazyreign
İyi alınır.Asus tuf b450 pro atx ile ekran karti ve ram oc yapmayi dusunuyorum vrmleri iyi midir? Alınır mı?
@crazyreign
Açıklamaya bakmadım işlemci sandım direkt.Ekran kartına overclock ile anakartın bir alakası yok, her anakartta overclock yaparsın ekran kartına. Onun haricinde Ryzen 5 3600(X) ve Ryzen 7 3700X'i overclocklayıp kullanacak kadar iyi VRM'i var. RAM overclock'u konusunda da sıkıntı çıkartmıyor.
Yani parasina deger oyleyse listeme ekledim!Ekran kartına overclock ile anakartın bir alakası yok, her anakartta overclock yaparsın ekran kartına. Onun haricinde Ryzen 5 3600(X) ve Ryzen 7 3700X'i overclocklayıp kullanacak kadar iyi VRM'i var. RAM overclock'u konusunda da sıkıntı çıkartmıyor.
Bütçe nedir anakart için? Onu söyle de şimdi sıkıntı çıkmasın .Yani parasina deger oyleyse listeme ekledim!
Oha! B450 chipsetli anakart almana gerek yok o zaman. B550 chipsetli bir anakart seçelim sana. Bütçe 1200 ₺ olur mu acaba?
Valla PRIME B550M-A ile TUF B450-PRO GAMING arasında kaldım. Ben ARGB girişi olduğu için PRIME B550M-A seçerdim, ne de olsa Ryzen 5 3600 ile overclock yapılabilir bir anakart.Maalesef
Cpu oc dusunmuyorum dusunsemde pro yeterlidir herhalde argb pek onemli degilValla PRIME B550M-A ile TUF B450-PRO GAMING arasında kaldım. Ben ARGB girişi olduğu için PRIME B550M-A seçerdim, ne de olsa Ryzen 5 3600 ile overclock yapılabilir bir anakart.
Kasa olarak ne seçeceksin? İleride sıvı soğutucu falan alacak mısın?Cpu oc dusunmuyorum dusunsemde pro yeterlidir herhalde argb pek onemli degil