Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
güzel bir model. Asrock un livemixer b650 modeline de bakmanızı öneririm 17 faz var.
livemixerın fazları yanı sıra vrm de daha iyi hemde çok benzer fiyat (08.06.2024 6.759 TL)güzel bir model. Asrock un livemixer b650 modeline de bakmanızı öneririm 17 faz var.
Giriş seveyesin de kalmıl ileri dönük daha iyi olur tavsiyem Asrock livemixer alBu anakartı kullanıyorum. Sizce değiştirmeye gerek var mı acaba?
MSI PRO B650M-B DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ne istediğinize bağlı arada çok fiyat farkı var. Attığınız en giriş seviye ancak b650 bir kart. Daha fazla usb port veya ssd/ram slotu ihtiyacınız yoksa gerek yok.Bu anakartı kullanıyorum. Sizce değiştirmeye gerek var mı acaba?
MSI PRO B650M-B DDR5 AMD B650 AM5 Soket DDR5 6800+(OC)MHz mATX Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bana yetiyor tek ssd tek ram slotu kullanıyorum zaten.Ne istediğinize bağlı arada çok fiyat farkı var. Attığınız en giriş seviye ancak b650 bir kart. Daha fazla usb port veya ssd/ram slotu ihtiyacınız yoksa gerek yok.
17 faz ne demek ne farkı vargüzel bir model. Asrock un livemixer b650 modeline de bakmanızı öneririm 17 faz var.
17 faz ne demek ne farkı var
Fiyatı TUF' a göre iyi. WI-FI li anakart arayanlar için de