Asus Tuf F15 Çok Isınıyor!

Hocam oyun açıyor musunuz boşta mı 55 derece? Oyunsa cooook normal değerler. Hatta fazla bile serin diyim. 5090 lı laptop islemcileri bile 100 derecelerde. Oyunda 55 derece bir hiç.
Hayır bilgisayar boşta 55-60 dereceyi görüyor yükte ısınma problemim yok

1764349217494.webp
dengeli modda arkada chrome steam discord visual studio bikaç program daha açık ve sıcaklık değerleri böyle

Çok iyi macun alcan. İşlemcini 60w maksa kısıtlıcan hala yüksekse faz değişimli termal ped alcan. Termal pedler pahalı ama

o zaman çok anormal durum var sizde iki fan da çalışıyor değil mi
Fanlar sıcaklığına göre çalışıyor 60 dereceyi görünce biraz çalışıyor ve kapanıyor normalde 37 derecelerde kaldığında fana ihtiyaç duymuyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi macun alcan. İşlemcini 60w maksa kısıtlıcan hala yüksekse faz değişimli termal ped alcan. Termal pedler pahalı ama
Stok Macunda değerler benim için yeterliydi zaten padlik bir durum yoktu zamanı geldi diye en çok önerilem macundan aldım

Fanlar sıcaklığına göre çalışıyor 60 dereceyi görünce biraz çalışıyor ve kapanıyor normalde 37 derecelerde kaldığında fana ihtiyaç duymuyordu.
bende fabrikasyon macun varken 30 40 derecelerde fansız çalışıyordu günlük kullanımda. mx4 kullandıktan sonra 2000 3000 rpmde çalışıyor fanlar

Alıntıyı görüntüledengeli modda arkada chrome steam discord visual studio bikaç program daha açık ve sıcaklık değerleri böyle
Hocam Visual Studio açıksa değerlerde sorun yok gibi bende steam ve discord açık olunca 60 dereceyi görüyor zaten

boştayken belki de bilgisayarı ekstra kullanan bir uygulama veya komut açık olabilir ona dikkat edin çünkü oyundaki dereceleriniz 71-76 diyorsunuz gayet iyi bu durumda. hiç olacak gibi değilse söylediğimi yapın
Bilgisayara format attım bu durumla uğraşmamak için temiz kurulum yaptım

Alıntıyı görüntüledengeli modda arkada chrome steam discord visual studio bikaç program daha açık ve sıcaklık değerleri böyle
Hocam işiniz yoksa uygulamaları kapatıp dengeli modda derecesine bakabilme şansınız varmı?

Hocam Visual Studio açıksa değerlerde sorun yok gibi bende steam ve discord açık olunca 60 dereceyi görüyor zaten

Bilgisayara format attım bu durumla uğraşmamak için temiz kurulum yaptım

Hocam işiniz yoksa uygulamaları kapatıp dengeli modda derecesine bakabilme şansınız varmı?
yeniden başlatıp değerleri atayım size

Hayır bilgisayar boşta 55-60 dereceyi görüyor yükte ısınma problemim yok
Hee o zaman durum başka. Ama oyunlarda da çok ısı yoksa bir şey olmaz bence. Boşta 60 sa ilginç. Her şeyi yapmışsınız hemen hemen zaten. Aklıma onlardan başka bir şey gelmiyor.

yeniden başlattım ve açılan programları geri kapattım gücüde 30 watta çektim biraz bekledim stabil hale gelmesini
1764350403724.webp

durum bu şekilde fanlar çalışmıyor şu an

Hee o zaman durum başka. Ama oyunlarda da çok ısı yoksa bir şey olmaz bence. Boşta 60 sa ilginç. Her şeyi yapmışsınız hemen hemen zaten. Aklıma onlardan başka bir şey gelmiyor.
GTA 5 Full Ayarlarda 80-90 FPS Veriyor Turbo modda Max 74 Derece 5600rpmi gördü yükte bir problemi yok laptopun ama boştaki sıcaklık değerleri ne yaparsam yapayım düşmüyor ve bide altında laptop standı+Kasalar Egzoz fanı var

yeniden başlattım ve açılan programları geri kapattım biraz bekledim stabil hale gelmesini Alıntıyı görüntüle
durum bu şekilde fanlar çalışmıyor şu an
bendeki değerleri üstte attım hocam

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-11-28 saat 20.20.04_0ff7c310.webp
    WhatsApp Görsel 2025-11-28 saat 20.20.04_0ff7c310.webp
    152.2 KB · Hit: 14
GTA 5 Full Ayarlarda 80-90 FPS Veriyor Turbo modda Max 74 Derece 5600rpmi gördü yükte bir problemi yok laptopun ama boştaki sıcaklık değerleri ne yaparsam yapayım düşmüyor ve bide altında laptop standı+Kasalar Egzoz fanı var

bendeki değerleri üstte attım hocam
sizinki intel olduğundan mı bilmiyorum fazla ısınıyor ve altında soğutucu da var benimkinin altında hiçbirşey yok

kullandığım programları falan açtım 45 dereceye çıktı işlemci ve 2800 rpm de çalışmaya başladı fanlar

sizinki intel olduğundan mı bilmiyorum fazla ısınıyor ve altında soğutucu da var benimkinin altında hiçbirşey yok

kullandığım programları falan açtım 45 dereceye çıktı işlemci ve 2800 rpm de çalışmaya başladı fanlar
bundan birkaç gün önce bende aynı değerleri alıyordum ne olduda böyle yapmaya başladı anlayabilmiş değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,979
Üyeler
187,129
Son üye
Awest19
Geri