Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde açtığım konu için kusura bakmayın cidden yapacağım bir şey kalmadı. Kısaca tuf f15 kullacınılarının s z x tuşları basmıyor internette aratırsanız görürssünüz. Belki donanımsaldır olabilir ancak donanımsal olsa tuş hiç basmaz. Pcyi yeniden başlattığımda bir süre düzelmez ve dahası. Neyse her şeyi yapmama rağmen düzelmeyince MyAsus üzerinden şikayet oluşturdum. Bana şu şekilde dönüş yaptılar.
Bundan önce bios ayarları yapmamı söylediler onları yapacağım ancak yine düzelmez ise buraya gördersem mi emin olamadım. Sizce bu servis ücreti ne kadar olabilir. 3 tuş için servise onarıma vermeli miyim? Öğrenciyim bir de laptopa ihtiyacım da var. Bilgisayarı bu şekilde satasım geldi o kadar soğudum laptoptan.
Bundan önce bios ayarları yapmamı söylediler onları yapacağım ancak yine düzelmez ise buraya gördersem mi emin olamadım. Sizce bu servis ücreti ne kadar olabilir. 3 tuş için servise onarıma vermeli miyim? Öğrenciyim bir de laptopa ihtiyacım da var. Bilgisayarı bu şekilde satasım geldi o kadar soğudum laptoptan.