Neler Yeni

ASUS Tuf Fx506hcb-hn144 Laptop Alınır Mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
şimdi performans için ise monster 1.sırada sonra tuf sonra msi sonra dell geliyor attıklarım içinde ama soğutma olarak sıralama dell tuf=msi en son monster geliyor ekran olarak ise msi=tuf dell monster geliyor ben olsam dell olanı alırdım ancak yarın yeni nesil laptoplar geliyor onlarada bakmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazılarında hatalı ürün oluyor ancak yine de o hali ile attığınız tufdan soğuk çalışır
10200H aşırı güçsüz. Önermeyin.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Hocam 25ms değildir. Öyle bi ms yok.
Yanlış anlaşılma olmasın inatlaşma peşinde değilim ancak yanılmadığımı tahmin ediyorum. Konusunu açıp ekranla ilgili birkaç şey paylaşmayı düşünüyorum, sizi de etiketlerim bilgilerinizi aktarırsınız, yanlışım varsa düzeltirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3050 varken 2060'a dönmek güncellik açısından çok mantıklı durmuyor benim fikrimce.

Hangi modeli hocam ?
Nasıl 25ms?
Abra A7 V13.1 , zaten şuanda satışta değil kendi sitesinde. 25 ms olduğunu tahmin ediyorum, bi konu açıp sebebini açıklayacağım yanlışım varsa bilenler düzeltsinler yoksa da bilinsin bu durum.

Son düzenleme:

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Alma şuan yarını bekle eski modeller düşer Amazon Amerika'da yarın 12.nesil ve r6000 ler çıkacağı için eskiler düşer herhalde
Şu an almıyorum hocam beklemedeyim. Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye