kutudan kablonun çıkması lazım iyice baktınız mı?Merhaba Asus tuf gaming 180 Hz 23.8 inç monitör aldım kutudan hdmı kablosu çıkmadı herhangi bir hdmı kablosu uyar mı
Tüf mantarı olan muMerhaba Asus tuf gaming 180 Hz 23.8 inç monitör aldım kutudan hdmı kablosu çıkmadı herhangi bir hdmı kablosu uyar mı
Çıkması lazım da display yokmu daha iyi olurMerhaba Asus tuf gaming 180 Hz 23.8 inç monitör aldım kutudan hdmı kablosu çıkmadı herhangi bir hdmı kablosu uyar mı
Display kablosu çıktıkutudan kablonun çıkması lazım iyice baktınız mı?
evet herhangi bir hdmi kablosunu kullanabilirsiniz ama takacağınız kablonun monitörünüzün hz değerini desteklediğine emin olun
tamam hocam dp daha iyi neden hdmi istiyorsunuz ki? ekran kartınızdaki dp portuna takın gitsinDisplay kablosu çıktı
Display port girişi bulunmuyor malesefTüf mantarı olan mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıkması lazım da display yokmu daha iyi olur
DP girişi bulunmuyortamam hocam dp daha iyi neden hdmi istiyorsunuz ki? ekran kartınızdaki dp portuna takın gitsin
Kutuda var mı bazı firmalar artık hdmi yerine display gönderiyor kutudaDisplay port girişi bulunmuyor malesef
nasıl bulunmuyor ekran kartı neDisplay port girişi bulunmuyor malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
DP girişi bulunmuyor
Baktım ama göremedimKutuda var mı bazı firmalar artık hdmi yerine display gönderiyor kutuda
hocam nasıl dp gırıs yokBaktım ama göremedim
Asus prime a620mnasıl bulunmuyor ekran kartı ne
ekran kartı anakart degılAsus prime a620m
Ben tam bilgisayardan anlamıyorum kusura bakmayın ASUS DUAL GeForce RTX 4060 WHITE OC 8GB GDDR6 128Bit Nvidia DLSS 3 Ekran Kartıekran kartı anakart degıl
Bilgisayarıda yeni aldım gelecek ondan bilmiyorum yani ben anakart oluyor sanıyordum kusura bakmayıbekran kartı anakart degıl