bu laptop sadece șuan vatan da satılıyor bașka hiç bi yerde adı bilie geçmiyor özellikleri beni etkiledi beyendim șahsen ama hiç bi yerde yok sadece "epey" adlı sitede vatan da satılıyor. Sizce bu
Özellikle bu modeli arıyorsan bulman zor. Bende var diyen arkadaşların da çoğunda bu model kodunda ki cihaz yok. Epey listelerinde de gördüğün gibi bu model kodlu cihazı sadece vatan satıyor. Diğerlerinin sondaki kodu %90 değişiktir. Kodların sonundaki değişikliklerin çoğunda da günlük kullanımda fark yaratacak bir etki yoka 15 in bir sürü modeli var knk özellikle ben bu modeli merak ediyorum
knk bu windows 11 in dosyalarını int ten bulup indirmek lazım ozmn sonra key i girip aktifleștircezFredos almanı öneririm boşuna 3k vermene gerek yok. Sağlamlisans gibi sitelerden 50-150 TL arası win11 key alıp Windows’u aktif edersin
eski serisi ısınıyordu biraz yenisini bilmiyorum. Zaten soğutma istersen rog almak lazım. Güzeldir bence.bu laptop sadece șuan vatan da satılıyor bașka hiç bi yerde adı bilie geçmiyor özellikleri beni etkiledi beyendim șahsen ama hiç bi yerde yok sadece "epey" adlı sitede vatan da satılıyor. Sizce bu
"Asus TUF Gaming A15 (2022) FA507NV-LP019W " alınır mı? ?https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-2022-fa507nv-lp019w.html
sağol fps leri bekliyorum atarsan sevinirim bu fiyat civarlında daha iyi bir pc bulursan atarsan iyi olurFlash dan win 11 yüklüyorsun internette yüzlerce video var bakarak yapabilirsin 3k para cebinde kalsın 100 150 arası key işini halledersin
☺1 ay araştırdım bulamadım, umarım sen bulursun.
Cihazda peformans kaybı yok hocam sadece işlemci sıcak çalışıyor. Resimden performans test sonucuna bakabilirsin.ısınınca performans kaybı çok oluyor mu ? Bașka bir laptop önerirmisin knk 30k yı biraz geçebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
tmm sağol ssd max kaç gb destekliyor peki
hocam oynadığın oyunlarda hangi grafiklerde kaç fps alıyosun yazabilirmisinCihazda peformans kaybı yok hocam sadece işlemci sıcak çalışıyor. Resimden performans test sonucuna bakabilirsin.
hocam laptop ismi ve ekran kartını belirterek youtubeye yazarsan bir çok sonuç çıkıyor merakettiklerine bakabilirsin.hocam oynadığın oyunlarda hangi grafiklerde kaç fps alıyosun yazabilirmisin
evy sağolhocam laptop ismi ve ekran kartını belirterek youtubeye yazarsan bir çok sonuç çıkıyor merakettiklerine bakabilirsin.
Buyur dostumısınınca performans kaybı çok oluyor mu ? Bașka bir laptop önerirmisin knk 30k yı biraz geçebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
tmm sağol ssd max kaç gb destekliyor peki