Peki hocam bu RAM uyumlu mudur? Bir de Cl40 ne anlama geliyor acaba?İleriye yönelik olsun dersen tek slot 16gb yap daha mantıklı olur. Bilgisayarda mux var zaten çok elzem değil.
Peki hocam bu RAM uyumlu mudur? Bir de Cl40 ne anlama geliyor acaba?İleriye yönelik olsun dersen tek slot 16gb yap daha mantıklı olur. Bilgisayarda mux var zaten çok elzem değil.
N11 üzerinden aynı satıcıdan saatlik verinle kuponla bana 1.180₺ ye geldi ordna alabilirsin.Peki hocam bu RAM uyumlu mudur? Bir de Cl40 ne anlama geliyor acaba?
hocam amazondan 2x16 şeklinde alınca 2544 tl oluyor, ancak 16 gb'lıktan 2 adet alırsak 1939 tl oluyor bana çok hesaplı geldi, 2x16 ile 16gb'dan 2 tane almak arasında bir fark var mı anlamadım?N11 üzerinden aynı satıcıdan saatlik verinle kuponla bana 1.180₺ ye geldi ordna alabilirsin.
hocam bende 1 gün bekleseydim hepsiden alacaktım kaçırdım şansı size sormak istediğim bir şey var pc nizde sağ sol ve arka fan çıkışı ızgaralarında her hangi bir anormallik var mı yani yamukluk yada ızgaraların sıralanmasında bir gariplik var mı bana gelen pc de ızgaralarda hafif yamukluk ve birbirine yakınlık var başka arkadaşlar da da gözlemledik bu durumu ama hepsiden gelen pclerde de var mı merak ediyorum Cevaplarsanız sevinirim.Arkadaşlar hepsiburadadan laptobu satın aldım. Şuan teslim edildi. Nasıl format atacağım yardımcı olurmusunuz? Usb flash hazırladım boot menü de görünmüyor.
Oluyor.Bilgisayar ilk açıldığında sağ alttaki wifi simgesinde basınca anlık takılma sizde de oluyor mu? Takılmanın videosu:
Windows ile alakalıdır, çok takılmayın.Bu bir sorun mu anlamadım.
Link atın bizde bakalım lütfen. Aynı model mi, problem neymiş vs. Vs.Başka bir forumda bir arkadaş (attığım videonun sahibi) bundan dolayı servisten değişim raporu alıp iade almış.
hangiforumBaşka bir forumda bir arkadaş (attığım videonun sahibi) bundan dolayı servisten değişim raporu alıp iade almış.