Zaten max 140 watt. Ancak oyunlarda ekran kartının güç tüketimi 105 watt'ı geçemiyor.sence kaç w olmalıydı bnim bildiğim max 140 w
Zaten max 140 watt. Ancak oyunlarda ekran kartının güç tüketimi 105 watt'ı geçemiyor.sence kaç w olmalıydı bnim bildiğim max 140 w
Bu fiyatlara hem kalmadı hemde farklı satıcılar var hocam. Teknosa,hepsiburada,gpn,gamesarena sitelerine bakarsan en uygununu görürsün.hocam link atarmısınız bir türlü bulamadım aynı üründen bende almak istiyorum aldığınız satıcının falan linkini atarmısınız
Deneyip göreceğiz umarım ısınmaz .2023 kasayı yenilediler, eskisi kadar kötü değil:
19 mayıssiparisi hiç kargolanan varmı ? durum onaylıda bekliyor yarın gönderseler pazartesi anca gelir ankaraya bu haftasonundan dolayı
Hepsiburada'ya eklemişler. Maalesef, fiyat kendi sitelerindeki gibi değil.stok bitti,gelir mi dersin acaba yine bu satıcılara
anlamadım kargolandımı19 mayıs
ne kadardı merak ettim stokta yok sanırımHepsiburada'ya eklemişler. Maalesef, fiyat kendi sitelerindeki gibi değil.
24.350 ile açıldı , 24.500 ile devam etti son olarak 12 stok da 26.000 TL den satıldı ve bitti.anlamadım kargolandımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadardı merak ettim stokta yok sanırım