Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI 1422TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Onur Mehmet Aslan

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
nk

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Birtane kaptım ben. Paylaşım için teşekkürler.
Yaklaşık 2 haftadır TUF serisi ve 5v ARGB desteği olan bir anakart arıyordum. Bu sabah sahibinden garantisiz-faturasız-kutusuz bir x570 almıştım aynı fiyata. Ayrıca wifi desteği de yoktu anakartın. Benim için şahane oldu. 125 tl sahibinden komisyonunu yakacağım bu anakart için. Ayrıca mATX olması da benim için avantaj. Ekran kartını dik takacağım zaman ATX anakartlarda kablo sıkışması oluyordu. O yüzden mATX aramıştım özellikle.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Birtane kaptım ben. Paylaşım için teşekkürler.
Yaklaşık 2 haftadır TUF serisi ve 5v ARGB desteği olan bir anakart arıyordum. Bu sabah sahibinden garantisiz-faturasız-kutusuz bir x570 almıştım aynı fiyata. Ayrıca wifi desteği de yoktu anakartın. Benim için şahane oldu. 125 TL sahibinden komisyonunu yakacağım bu anakart için. Ayrıca mATX olması da benim için avantaj. Ekran kartını dik takacağım zaman ATX anakartlarda kablo sıkışması oluyordu. O yüzden mATX aramıştım özellikle.
X570 tuf plus genel olarak daha iyi bir anakart bence saçma olmuş

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
X570 tuf plus genel olarak daha iyi bir anakart bence saçma olmuş
oc sınırları zorlamayacağım için çok önemsemedim onu. tamam daha iyi tabii ki ama kutusuz-faturasız-garantisiz bir anakarttı. ayrıca bunda wifi desteği de mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Onur Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oc sınırları zorlamayacağım için çok önemsemedim onu. tamam daha iyi tabii ki ama kutusuz-faturasız-garantisiz bir anakarttı. ayrıca bunda wifi desteği de mevcut.
Hayırlı olsun hocam mantıklı olanı yapmıssınız , faturasız ve garantisiz ürün almaktansa bu cok daha mantıklı.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yani anakartların durup dururken bozulması aşırı düşük bir ihtmal garanti çok da lazım değil.

Atmin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
ömer
Bu anakartta kafama takılan 2 şey var bilen arkadaşlar bu konuda fikirlerini paylaşırsa sevinirim;
1- 2.5 g eternet yerine 1 var
2- ses codec 887/892 var aynı modelin plus versiyonunda bu ikiside üst düzey keşke bunlarda olsaydı ama yinede aldım artık yapacak bir şey yok.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Bu anakartta kafama takılan 2 şey var bilen arkadaşlar bu konuda fikirlerini paylaşırsa sevinirim;
1- 2.5 g eternet yerine 1 var
2- ses codec 887/892 var aynı modelin plus versiyonunda bu ikiside üst düzey keşke bunlarda olsaydı ama yinede aldım artık yapacak bir şey yok.
İçinize sinmezse iade edebilirsiniz. Amazon iade konusunda dünya üzerindeki en tüketici dostu firmadır.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Top Bottom