Neler Yeni

Asus Tuf Gaming F15 Intel Core i7 12700H 25K'ya alınır mı?

Yeniyim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Korkut
Bütçe
40000

Linkte de görüldüğü gibi özellikler yazıyor. Fiyat uygun geldi bu özellikler için alınır mı?

Bunun haricinde Kablosuz mekanik + kablosuz mouse + laptop için toplam 40K bütçem var ihtiyaçlarımı yazıcam, önerilerinizi bekliyorum.

İntel i5 ya da i7, 11-12-13. Nesiller
Nvidia RTX 3050 ve üstü seriler
Minimum ram 16GB, arttırıp 32GB yapıcam daha sonra
SSD olarak başlangıçta 512GB yeterli, daha sonra yükseltirim ama genel olarak okuma/yazma hızları önemli sık sık harici hdd'ye aktarım yapıyorum.
Genel olarak tasarım, video işleri yapıyorum render kısmı çok önemli değil Adobe Ai ve Photoshopta performans öncelik
Oyun olarak Ets tarzı oynarım.
Genel olarak aradığım özellikse ısınma, kasma, donma problemleri olmasın.
Akıcı ve hızlı bir şekilde bilgisayarı aktif kullanabiliyim
Aşırı ısınmasın ya da çok yüksek sesli ve kötü fanı olmasın
Genel olarak sağlamlık önceliğim

Tercihen Asus, MSI, Lenovo önceliğim
17.3" Öncelik ama 15.6" olabilir, sorun değil. ŞİMDİDEN BİLGİ VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer

Linkte de görüldüğü gibi özellikler yazıyor. Fiyat uygun geldi bu özellikler için alınır mı?

Bunun haricinde Kablosuz mekanik + kablosuz mouse + laptop için toplam 40K bütçem var ihtiyaçlarımı yazıcam, önerilerinizi bekliyorum.

İntel i5 ya da i7, 11-12-13. Nesiller
Nvidia RTX 3050 ve üstü seriler
Minimum ram 16GB, arttırıp 32GB yapıcam daha sonra
SSD olarak başlangıçta 512GB yeterli, daha sonra yükseltirim ama genel olarak okuma/yazma hızları önemli sık sık harici hdd'ye aktarım yapıyorum.
Genel olarak tasarım, video işleri yapıyorum render kısmı çok önemli değil Adobe Ai ve Photoshopta performans öncelik
Oyun olarak Ets tarzı oynarım.
Genel olarak aradığım özellikse ısınma, kasma, donma problemleri olmasın.
Akıcı ve hızlı bir şekilde bilgisayarı aktif kullanabiliyim
Aşırı ısınmasın ya da çok yüksek sesli ve kötü fanı olmasın
Genel olarak sağlamlık önceliğim

Tercihen Asus, MSI, Lenovo önceliğim
17.3" Öncelik ama 15.6" olabilir, sorun değil. ŞİMDİDEN BİLGİ VEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
oncelikle bu fiyata 3050 alinmaz . 3050nin uzerindeki kartlar 3060 ve 4050 , 3050nin iki kati daha guclu . cokda para harcamak istemiyorsaniz ama iyi birsey istiyorsaniz https://ty.gl/vqbf3i59xs
bu laptop alacaginiz en iyi laptop ekran karti 140w ama daha dusuk birsey istiyorsaniz

HP Victus Gaming Laptop Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz, Intel Core i5-13500H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050, 512 GB SSD, FreeDos, Mika Gümüşü, 7P8K8EA https://amzn.eu/d/5Sm0BlC

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,685
Üyeler
172,719
Son üye
tasno
Top Bottom