ASUS TUF GAMİNG GT 502 kasa için yardım

enessylu

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhabalar, ASUS TUF GT502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB fan kontrolcüsüne takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan lazım.

Kabloyu aşağıdaki siteden almayı düşünüyorum fakat site güvenlimi diye emin olmak istedim. Bu siteden daha önce ürün alan varmı güvenlimidir? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Alacağım kablo kasadaki bu led bağlantısıne uyar değil mi?

BitFenix 2-pin I/O (PWR/RST/HDD), 30 cm sinyal kablosu 0,3mm – Kırmızı – Bilgisayar Sıvı Soğutma Sistemleri

Merhabalar, ASUS TUF GT502 kasa modeline sahibim. Paneldeki LED tuşu kablosunu ARGB fan kontrolcüsüne takacağım fakat takamıyorum. Bana aşağıdaki ek kablodan lazım.

Kabloyu aşağıdaki siteden almayı düşünüyorum fakat site güvenlimi diye emin olmak istedim. Bu siteden daha önce ürün alan varmı güvenlimidir? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Alacağım kablo kasadaki bu led bağlantısıne uyar değil mi?

BitFenix 2-pin I/O (PWR/RST/HDD), 30 cm sinyal kablosu 0,3mm – Kırmızı – Bilgisayar Sıvı Soğutma Sistemleri
hiç duymadım ama sanırım custom sıvı soğutma ürünleri satan bir site idi bu hani güvenilirdir diye düşünüyom.

Anladım, tamam teşekkür ederim, sanırsam sipariş vermeden bilemeyeceğiz :))

Kablo uyar mı uymaz mı bilmiyorum ama site güvenilir gibi custom soğutma servisini Türkiyede Her Site Satıcı Veremiyor Ama Al Geç 28,TL Gider En Fazla Ama Alırken Banka Kartında Ödeyeceğin Tutardan Fazla Tutma Ne Olur Ne Olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,095,807
Üyeler
174,243
Son üye
Azzx
Geri