Neler Yeni

Asus TUF Gaming GT301 Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Bu kasaya bu soğutucu uyumlu mu? ekran kartı 3060

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
Ön tarafa takabilirsin sadece

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Efe
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Bu kasaya bu soğutucu uyumlu mu? ekran kartı
Hocam konuyla alakasız ama bu Pc açılırken Bip sesi çıkaran cihaz (adını bilmiyorum) çıktı mı ya aldığınız kasadan ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İlyas Darıcı
Kasalardan ^^ çıkar . Hocam
Bak şimdi çiçeğim, bu elimde görmüş olduğun şey nedir? Bir Buzzer, peki ne kutusunda? Anakart. Nedir bu Anakart? Bundan yaklaşık 8 ay önce yeğenime "topladığımız" bilgisayarın anakartı. Bizzat tüm kutularını ellerimle açıp montajını kendi yaptığım bilgisayarın. Şimdi bu Buzzer Anakart kutusundan çıktığına göre ne diyoruz? Her anakart kutusunda buzzer çıkmaz ayrıca. Yanlış hatırlamıyorsam B450M S2H çıkmayanlardan biri.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-09-08 at 19.29.15.jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-08 at 19.29.15.jpeg
    276.9 KB · Hit: 63

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,595
İsim
Mert Can Ergün

krammer

80+ Bronze
Bak şimdi çiçeğim, bu elimde görmüş olduğun şey nedir? Bir Buzzer, peki ne kutusunda? Anakart. Nedir bu Anakart? Bundan yaklaşık 8 ay önce yeğenime "topladığımız" bilgisayarın anakartı. Bizzat tüm kutularını ellerimle açıp montajını kendi yaptığım bilgisayarın. Şimdi bu Buzzer Anakart kutusundan çıktığına göre ne diyoruz? Her anakart kutusunda buzzer çıkmaz ayrıca. Yanlış hatırlamıyorsam B450M S2H çıkmayanlardan biri.
B450m s2h kullanıyorum ve çıkmıştı bende :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal kutusunda bu yazıyor. Kendim sıvı soğutma kullanmadığım için bilmiyorum

Ekler

• 16311194976913953748227208235162.jpg
    16311194976913953748227208235162.jpg
    1.6 MB · Hit: 48

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Efe
Şimdi Böceğim, iki tane referans linki bırakacam sana, tarihler biraz eski fakat gör diye sana yardımcı olacam hadi yine iyisin
Şu linkteki = https://forum.donanimhaber.com/kasa-ile-gelen-buzzer--82813645 arkadaş buzzerin neden anakart ile değil de kasa ile geldiğine şaşırmış ve 0 almış ürünleri. Konu açmış vs neyse
Şu linkteki de https://www.technopat.net/sosyal/konu/buzzer-ne-ise-yarar.13044/ bu aparatın ismini benim gibi bilmiyormuş ve 0 aldığı kasanın içinden çıkan bu cihazın ismini ve ne işe yaradığını sormuş.

SONUÇ olarak.. Bende de 2 adet Aerecool CS1102 500w güç kaynağı dahil kasa (şu anda piyasada yok, ben 0 almıştım 2 sene önce)
1 adet Dark Raider ve de 1 adet PowerBoost PB3305B kasalar var. Hepsini 0 almıştım. Bu buzzer denen cihaz bu kasalardan senin resimde gösterdiğin gibi ambalajlı olarak çıktı. Demek ki, bazı ANAKARTLAR inisiyatif olarak kutuya ekliyorlar. Kasalar ise GENEL olarak kutu içeriğine ekliyorlar. En son Bafır sistemi almıştım gt301 kasası var ondan çıkmayınca şaşırdım o yüzden konu açtım. Hepsi bu..

Orijinal kutusunda bu yazıyor. Kendim sıvı soğutma kullanmadığım için bilmiyorum
tamam teşekkür ederim sağolasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İlyas Darıcı
Şimdi Böceğim, iki tane referans linki bırakacam sana, tarihler biraz eski fakat gör diye sana yardımcı olacam hadi yine iyisin
Şu linkteki = https://forum.donanimhaber.com/kasa-ile-gelen-buzzer--82813645 arkadaş buzzerin neden anakart ile değil de kasa ile geldiğine şaşırmış ve 0 almış ürünleri. Konu açmış vs neyse
Şu linkteki de https://www.technopat.net/sosyal/konu/buzzer-ne-ise-yarar.13044/ bu aparatın ismini benim gibi bilmiyormuş ve 0 aldığı kasanın içinden çıkan bu cihazın ismini ve ne işe yaradığını sormuş.

SONUÇ olarak.. Bende de 2 adet Aerecool CS1102 500w güç kaynağı dahil kasa (şu anda piyasada yok, ben 0 almıştım 2 sene önce)
1 adet Dark Raider ve de 1 adet PowerBoost PB3305B kasalar var. Hepsini 0 almıştım. Bu buzzer denen cihaz bu kasalardan senin resimde gösterdiğin gibi ambalajlı olarak çıktı. Demek ki, bazı ANAKARTLAR inisiyatif olarak kutuya ekliyorlar. Kasalar ise GENEL olarak kutu içeriğine ekliyorlar. En son Bafır sistemi almıştım gt301 kasası var ondan çıkmayınca şaşırdım o yüzden konu açtım. Hepsi bu..
İlla bana kasanın kutusunun resmini de attıracak. Yavrum evim galeri gibi, koridorumda vitrinim var benim çevremdeki herkesin bilgisayarını ben topluyorum kutularını ben saklarım. Asıl Buzzer gönderen kasalar insiyatif olarak gönderir, Buzzer ile kasanın "ALAKASI YOKTUR" çünkü Buzzer denen alet senin sistemsel bir arızanı tespit etmek için vardır. Kasanın RGB'sinde arıza var mı diye bakmak için değil. Bu işin STANDARTINDA buzzer anakart kutusundan çıkar. Yaşın kadar topladığım bilgisayar vardır, kalkmış burada gördüğün 2 tane konuyla maval okuyorsun.
Al örnek, B450M S2H'dan çıkmıyor diye hatırlamama rağmen çıkıyormuş. Akşam akşam çattık arkadaş. Çok merak edersen vitrinin de görselini atarım. Arkadaşlarım mallarına değer vermez, kutularını çöpe atacak insanlar oldukları için görüntüsü hoş olduğundan dolayı ben saklıyorum "KORİDORUMDA" camlı vitrinde.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,507
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Üstteki hava deliklerine tutturma imkanınız var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,772
Üyeler
160,602
Son üye
Alta-i78
Top Bottom