Hava sirkülasyonu ve kablolama açısından hangisi daha iyidir?Ben asus tercih ederdim.
mantık olarak aerocool daha iyi fakat bilemedimArkadaşlar hangisinin hava sirkülasyonu daha iyi? Tasarım açısından GT301 çok güzel göründü bana aralarındaki fiyat farkına değer mi?
sanmıyorumKarşılaştırma videosu falan yok mu ya?
Airhawk duo hava sirkülasyonu açısından daha iyi galiba.Hava sirkülasyonu ve kablolama açısından hangisi daha iyidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz sizce hangisi alınmalı?
Mesh modeller. Hava akisi olarak kayda değer bir fark olacagini sanmiyorum.Arkadaşlar hangisinin hava sirkülasyonu daha iyi? Tasarım açısından GT301 çok güzel göründü bana aralarındaki fiyat farkına değer mi?
Peki kablolama,malzeme kalitesi ekran kartı ve işlemci fanı desteği açısından hangisi daha mantıklı? Sırf tasarım için daha fazla vermeye değer mi? Alınacak sistemin maksimum bütçesi 12K indirimler kovalanacakMesh modeller. Hava akisi olarak kayda değer bir fark olacagini sanmiyorum.
GT301 al bence. Görüntüsü çok güzel. Sıvı soğutma almayacaksan ideal kasa sıvı soğutma alacaksan işlemciye GT301 almaHocam Abdullah abi Airhawk Duo nun incelemesini yapsa çok iyi olur ona iletebilir misin?