asus tuf gaming h1 wireless bağlantı ve sarj problemi

Yaren

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi geceler arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce asus tuf gaming h1 wireless kulaklık aldım aldığım gün max 1 saat kadar kulaklığı kullandım herhangi bir problem yoktu daha sonra şehir dışına çıktım döndüğümde kulaklığı tam anlamıyla kullanmaya başladım sarjı 25 kalınca bağlantı kopmaya başladı sürekli dıt dıt sesler geldi daha önceki kulaklıklarım kablolu olduğu için pek bi bilgim yok normaldir sarjı bitmiştir dedim gece sarja taktım sabah baktığımda sarj olmamıştı hala 25 di pc kapalıyken sarj olmuyormuş sanırım açıkken 2 3 saat sarjda tuttum yine olmadı zaten yarım metre kablosu var kablolu kullanma ihtimalim yok prizden denedim 75 e kadar çıktı sarjı bence bu birinci problemim neden pcde sarj olmuyor internetten arattığımda birkaç kişi de daha aynı sorunu yaşamış ama çözüm var mı yok mu bilmiyorum birde sarj ettik bi şekilde iyi güzel derken sürekli bağlantısı kesilmeye başladı hani ses olmasada akıllı cihaz yahu ses olmayınca bağlantıyı kesiyo sarjdan yememek için desem ama video izliyorum şarkı dinliyorum ne biliyim oyun oynuyorum hop arkadan bi dıt dıt sesi ses gittii hop bi dıt dıt daha ses yine geldi kasayıda ayrı bi odada kullansam ona da tamam olur derim de yarım metre bile yok napacağımı bilemedim problemi yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,506
Üyeler
175,051
Son üye
Meehssi
Geri