Adem Şahin
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
mert bayentemur un videosunda gördüm almayı planlıyorum sizce nasıl alınır mı? ?
Tek sıkıntı biraz uzun kullanımda kulağı hafiften terletiyor ona bulabilirsem kumas kulak pedlerden AlicamBen wireless modelini kullaniyorum baya güzel
Wireless ile kablolu arasında kalite farkı varmı sadece kablosuz özelliğimiBen wireless modelini kullaniyorum baya güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek sıkıntı biraz uzun kullanımda kulağı hafiften terletiyor ona bulabilirsem kumas kulak pedlerden Alicam
Çok arada bir kulaklık kullananlar memnun ama çok kullananda yok sanırsam. Memnun olmayan görmedim şuana kadar.mert bayentemur un videosunda gördüm almayı planlıyorum sizce nasıl alınır mı? ?
Yani kablolusunu kullanmadım hic onu tam bilmiyorum ama kablosuzu güzel yanı fakat cok fazla kullanımda terleme hafiften yapıyorWireless ile kablolu arasında kalite farkı varmı sadece kablosuz özelliğimi
Ben ikinci elden 1200 aldım on numara bir cihaz ama baska bir wireless model kulaklık almayı düşünüyorum eğer istersen sana bunu satabilirim bende hemn hemn bir ay kullandım ilk günkü temizliğinde kulaklıktı o yüzden almıştımBaşkan wireless modeli pahalıymış bu asusun