Gerek var tabii ki de. Teamviewer üzerinden size yardımcı olabilirim İnşaALLAH.Arkadaş asus tuf gaming laptop almışta kendi programı var mı diye soruyor bilgisi olanvar mı? Bi de ekran kartı driverları falan kurulu değil sanırım çok gerek var mı driver kurmasına?
İkisi içinde di mi yani laptopun kendi programı varGerek var tabii ki de. Teamviewer üzerinden size yardımcı olabilirim İnşaALLAH.
Arkadaş asus tuf gaming laptop almışta kendi programı var mı diye soruyor bilgisi olanvar mı? Bi de ekran kartı driverları falan kurulu değil sanırım çok gerek var mı driver kurmasına?
asus armory create mi ne var, rog aura sync mi ne var program olarak. myasusu da microsoft storedan indirebilirsiniz.İkisi içinde di mi yani laptopun kendi programı var
Yeni mi aldınız? Öyleyse ne kadara aldınız peki?İkisi içinde di mi yani laptopun kendi programı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Tuf Gaming F15 FX506HF
modelini yazmayı unutmuşum
Tamamdır o zaman diyimde kontrol etsin bi ve evet yeni aldı alalı daha 1.5 hafta falan oluyor 23.5k ya almış biraz pahalıya almış ama yapcak bir şey yokasus armory create mi ne var, rog aura sync mi ne var program olarak. myasusu da microsoft storedan indirebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni mi aldınız? Öyleyse ne kadara aldınız peki?