Neler Yeni

Yardım Asus TUF GAMING M3 Alınır mı ?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
almaya değer bi mouse olduğunu düşünüyorum yaklaşık 2.5 yıl kadar kullandım ele oturuşu mouse tekerleği güzel kablosu plastik fakat hiç aşınma ya da yıpranma olmadı ben kullanırken

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
almaya değer bi mouse olduğunu düşünüyorum yaklaşık 2.5 yıl kadar kullandım ele oturuşu mouse tekerleği güzel kablosu plastik fakat hiç aşınma ya da yıpranma olmadı ben kullanırken
Tek gözümü korkutan kablo oldu nasıl kullanım yapıyorsun biraz esnek mi kablon yoksa dümdüz mu?

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
Tek gözümü korkutan kablo oldu nasıl kullanım yapıyorsun biraz esnek mi kablon yoksa dümdüz mu?
uzun zamandır farklı bi mouse kullandığım için detayları hatırlamıyorum fakat kablosunun yapısı biraz farklıydı bence sorun çıkartmaz diye düşünüyorum hor kullanacak bir kardeşiniz yok ise :))

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
uzun zamandır farklı bi mouse kullandığım için detayları hatırlamıyorum fakat kablosunun yapısı biraz farklıydı bence sorun çıkartmaz diye düşünüyorum hor kullanacak bir kardeşiniz yok ise :))
Siparişi verdimde sormayı unuttuğum bir şey var bu mouse sol eldede kullanılır demi solağım sağlaklara özel falan değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Valla ben forumlarda soyle boyle alinmaz laflarini takmadan, hepsiburada da alip o kadar memnun kalan gordugum icin satin aldim. 4 aydir kullanıyorum, oldukca memnunum. Hatta bir arkadasa daha aldirdim, o da cok memnun kaldı. Kendisi cok daha kaliteli modeller kullanmisti ustelik. Şuan ki fiyatini bilmiyorum ama yine nispeten rakiplerinden uygunsa dusunmeden alın derim.

Duzeltme: Kusura bakmayin, son mesajiniza dikkat etmemisim.

M3 sag el kullanımına uygun bir dizayn ile uretilmis. Sol el kullanimina pek uygun degil malesef. Mutlaka YouTube incelemerine bir goz atin derim. Ona gore siparisinizi iptal edersiniz.

Son düzenleme:

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Valla ben forumlarda soyle boyle alinmaz laflarini takmadan, hepsiburada da alip o kadar memnun kalan gordugum icin satin aldim. 4 aydir kullanıyorum, oldukca memnunum. Hatta bir arkadasa daha aldirdim, o da cok memnun kaldı. Kendisi cok daha kaliteli modeller kullanmisti ustelik. Şuan ki fiyatini bilmiyorum ama yine nispeten rakiplerinden uygunsa dusunmeden alın derim.
Rakiplerinden gayet uygun bide 70tl indirim kuponu vardı direk 314tl yemi ne aldım çok iyi fiyata geldi üste soru sormuştum rochoraya sanada sorim aynı soruyu peki bu mouse sol el ilede kullanılır mı sağ ele özel değil demi bide kablo kalitesi nasıl?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Rakiplerinden gayet uygun bide 70tl indirim kuponu vardı direk 314tl yemi ne aldım çok iyi fiyata geldi üste soru sormuştum rochoraya sanada sorim aynı soruyu peki bu mouse sol el ilede kullanılır mı sağ ele özel değil demi bide kablo kalitesi nasıl?
sağ ele göre kablo mabloya takılma hiç standart bunlar artık. mouseda bakacağın ana temel nokta sensör ve 300tlye güzel bir sensör aldın. 500 olsa pahalı derdim ama 300tlye bu mouse bedava.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
sağ ele göre kablo mabloya takılma hiç standart bunlar artık. mouseda bakacağın ana temel nokta sensör ve 300tlye güzel bir sensör aldın. 500 olsa pahalı derdim ama 300tlye bu mouse bedava.
reis vallaha hiç anlamıyorum mousedan o kadar mouse değişmeme rahmen bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
reis vallaha hiç anlamıyorum mousedan o kadar mouse değişmeme rahmen bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
rica ederim 70tl indirim nerden aldın ya bende indirim kuponu kovalıyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
rica ederim 70tl indirim nerden aldın ya bende indirim kuponu kovalıyorum
Hepsiburadada ilk alışverişe MERHABA70 ile 70tl indirim var..
Mesaj otomatik birleştirildi:

M3 sag el kullanımına uygun bir dizayn ile uretilmis. Sol el kullanimina pek uygun degil malesef. Mutlaka YouTube incelemerine bir goz atin derim. Ona gore siparisinizi iptal edersiniz.
Ciddimisin ya sipariş kargoya bile verildide nasıl bi sıkıntı yaşatır ki bana bildiğin sağa göre kıvrımlı falan mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,574
Üyeler
160,711
Son üye
estaisbest
Top Bottom