Neler Yeni

Yardım Asus TUF GAMING M3 Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
İade dedim ama oldumu olmadımı artık bilmiyorum gelirsede gelsin deneriz artık sence kendini solakmış gibi düşün seni rahatsız ediyor mu?
Dediğim gibi kullanima engel degil, bana tutus acisindan da cok rahatsizlik vermedi ama konforu sağ el tutusuna göre dusuk. Ozellikle bilek ve basparmagimin kökü diyeyim mouse pad'e cok temas ediyor, mouse'u hareket ettirdikce surtunuyor yani. Oyun oynarken bu daha cok rahatsizlik verecektir. Bence bu saatten sonra en guzeli, kargo geldiğinde acip kendizinin deneyimlemesi olur. Ona gore iade edersiniz.

TahinPekmez

80+ Silver
Screenshot_20230709_212451_Hepsiburada.jpg

msi gk30 combo mousundan sonra elime buyuk gibi geldi. elim.buyuk ama öyle hissettim. alistim gayet yeterli

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
@ercaner jr. @Trifact Rahatsız ediyorum kusura bakmayın her şey için teşekkürler ek olarak ben önceden everest smw 487 ve everest sm765 kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım solak olarak bu mouselar sizce sağlaklar için midir? demek istediğimi anladınız bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
msi gk30 combo mousundan sonra elime buyuk gibi geldi. elim.buyuk ama öyle hissettim. alistim gayet yeterli
Reis sağlak mısın soğlak mı?

Son düzenleme:

TahinPekmez

80+ Silver
Sağ
16889281564326024335348222359168.jpg

16889281896476127524906021223197.jpg

TahinPekmez

80+ Silver

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
hayir, foto da gördüğün gibi ek tuşlar sol el için sag yerde yer almiyor ve kavisli degil.
Macro tuşlarını diyor isen çok önemli değilde anlamadım şimdi sol el kulanamaz mı diyorsun kulanabilir mi?

TahinPekmez

80+ Silver
Macro tuşlarını diyor isen çok önemli değilde anlamadım şimdi sol el kulanamaz mı diyorsun kulanabilir mi?
kullanirsin ama sag el icin baş parmaginla kavradigin yer derin kavis ike , sol el icin o yer tümsekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

sol elime denedim rahatsız etmedi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
kullanirsin ama sag el icin baş parmaginla kavradigin yer derin kavis ike , sol el icin o yer tümsekli
Eğer iadeyi onaylamazlarsa artık geldiğinde test ederim öyle iade ederiz olmadı başka care yok ya off keşke aceleyle almasaydım ya

TahinPekmez

80+ Silver
lakin sol eli cok düşündüklerini sanmiyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Kablo ne alaka onu anlamadim. Sag ve sol el kullanimina uygun olup olmamasi, tutus tasarimi ile alakali bir kavram. Kablo zaten hepsinin ortada oluyor. Neyse arkadaş sol el kullanimina uygun mu sorusuna hepsi standart al gec yazdiginiz icin, standart olmadığını belirttim. Cumlenin girisi, cikisi degil yani konu.
kanka arkadaşın sorduğu soru kablo vs vs üzerineydi bende kablo standart kablo dedim gidip cümlenin içinden sağ ve standardı alarak garip bir anlayış içine girdin. anlayamadığın kısımlarda sıralı yorumları takip etmelisin.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
kanka arkadaşın sorduğu soru kablo vs vs üzerineydi bende kablo standart kablo dedim gidip cümlenin içinden sağ ve standardı alarak garip bir anlayış içine girdin. anlayamadığın kısımlarda sıralı yorumları takip etmelisin.
kralar hiç tartışmaya gerek yok ya evet doğru diyorsun biraz hızlı okuyunca ve virgül olmayınca harbi yanlış anlaşılıyormuş bende ilk başta anlamamışım ama sonradan okuyunca anladım kablo standart demişin farede sağlaklar için demişin haklısın.

Top Bottom