Neler Yeni

Yardım Asus TUF GAMING M3 Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
sağ ele göre kablo mabloya takılma hiç standart bunlar artık. mouseda bakacağın ana temel nokta sensör ve 300tlye güzel bir sensör aldın. 500 olsa pahalı derdim ama 300tlye bu mouse bedava.
M3 standart degil hocam. Dizaynı sağ ele gore yapilmis. Sol el ile kullanan biri bana gore cok rahat edemez. Ama yine de YouTube incelemelerine bakip, kararı arkadas kendisi versin.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
M3 standart degil hocam. Dizaynı sağ ele gore yapilmis. Sol el ile kullanan biri bana gore cok rahat edemez. Ama yine de YouTube incelemelerine bakip, kararı arkadas kendisi versin.
kablodan bahsediyorum standart olarak cümlenin girişinde sağ olduğunu belirttim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çok anlıyamadım ki incellemelerden ya ciddi misiniz şimdi tedirgin oldum sol el ile nasıl olur ki kullanan varsa görüntü atabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse direk düz değil mi yamuk falan mı sağa özel

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Hepsiburadada ilk alışverişe MERHABA70 ile 70tl indirim var..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddimisin ya sipariş kargoya bile verildide nasıl bi sıkıntı yaşatır ki bana bildiğin sağa göre kıvrımlı falan mı?
Sol tarafı daha kalın, sag tarafa dogru inceliyor, ozellille bilek kismina dogru. Foto cektim ama fotoğrafta pek belli olmuyor. O yuzden dedim incelemesine mutlaka bakin diye.

Ekler

• 20230709_205644.jpg
    20230709_205644.jpg
    1.2 MB · Hit: 26

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sol tarafı daha kalın, sag tarafa dogru inceliyor, ozellille bilek kismina dogru. Foto cektim ama fotoğrafta pek belli olmuyor. O yuzden dedim incelemesine mutlaka bakin diye.
Sol elinle tutup ss atma şansın varmı yani çok mu kullanıma engel ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
kablodan bahsediyorum standart olarak cümlenin girişinde sağ olduğunu belirttim.
Kablo ne alaka onu anlamadim. Sag ve sol el kullanimina uygun olup olmamasi, tutus tasarimi ile alakali bir kavram. Kablo zaten hepsinin ortada oluyor. Neyse arkadaş sol el kullanimina uygun mu sorusuna hepsi standart al gec yazdiginiz icin, standart olmadığını belirttim. Cumlenin girisi, cikisi degil yani konu.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
sol ele uygun değil bro sağ el için bu.

Kablo ne alaka onu anlamadim. Sag ve sol el kullanimina uygun olup olmamasi, tutus tasarimi ile alakali bir kavram. Kablo zaten hepsinin ortada oluyor. Neyse arkadaş sol el kullanimina uygun mu sorusuna hepsi standart al gec yazdiginiz icin, standart olmadığı belirttim. Cumlenin girisi, cikisi degil yani konu.
o zaman iptal etmeye çalışıyorum peki ne almalıyım bunun yerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
Sol elinle tutup ss atma şansın varmı yani çok mu kullanıma engel ya
Foto atayim sorun degil de fotograftan anlasilmaz ki. Kullanima engel mi degil tabi ki ama konforu kotu oluyor sol elle tutarken. Artik almissiniz, kargoya da verilmis. Gelince acip deneyin. Memnun rahatsiz ederse iade edersiniz. Iade sebebine, sol el kullanimina uygun degilmis, aciklamalarda sag el icin uygun oldugu belirtilmemis yazsaniz yeter.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Fare güzel fare 1000hz miydi 1000ms miydi bi özelliği var bence o fiyattaki farelere göre güzel bi özellik ama bendekinin 2 yada 3. Ayında tekerlek tuşunu basma özelliği bozuldu farklı bi tuşa aradım o özelliği onun dışında memnundum gayet

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Foto atayim sorun degil de fotograftan anlasilmaz ki. Kullanima engel mi degil tabi ki ama konforu kotu oluyor sol elle tutarken. Artik almissiniz, kargoya da verilmis. Gelince acip deneyin. Memnun rahatsiz ederse iade edersiniz. Iade sebebine, sol el kullanimina uygun degilmis, aciklamalarda sag el icin uygun oldugu belirtilmemis yazsaniz yeter.
İade dedim ama oldumu olmadımı artık bilmiyorum gelirsede gelsin deneriz artık sence kendini solakmış gibi düşün seni rahatsız ediyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
o zaman iptal etmeye çalışıyorum peki ne almalıyım bunun yerine
Kargoya verildikten sonra iptal etmezler artik. Ancak iade olur. Ya kargo gelince iade acacaksiniz yada onceden iade acip kargoyu teslim almamız lazim. Ben m3 kullandigim icin onermistim ama isin icine sol el kullanimi girince, buna uygun bir model bilen arkadaslar yardimci olsun.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Fare güzel fare 1000hz miydi 1000ms miydi bi özelliği var bence o fiyattaki farelere göre güzel bi özellik ama bendekinin 2 yada 3. Ayında tekerlek tuşunu basma özelliği bozuldu farklı bi tuşa aradım o özelliği onun dışında memnundum gayet
Fare güzelmişte ben solağım bu mouse sağlakmış siparişi verdikte sen sağlak mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,574
Üyeler
160,711
Son üye
estaisbest
Top Bottom