çok teşekkür ederim knk indirimi umarım bitmezG102 200ips 25g
M300s 220ips 30g
M3 100ips 20g
Cooler master mm711 450ips 40g
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sensorde ciddi farklar var
Bunu al diğerleri hurdaEkipmanla rank kasilmaz kol olmadiktan sonra en iyisi benim dedigim mm711 itopyada 499tl onu al kesinlikle
mm711 60gram cok hafif tasarimi cok iyi kablosuda iyi bende var , sensoru cok daha iyi bu fiyat bandinda iyisi yok 450ips 40g sensoru var , g102 kullandim guzel mouse fena degil ama 100 lira daha koy mm711 cooler master al
![]()
Cooler Master MM711 RGB Ultra Hafif Mat Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA
Cooler Master MM711 RGB Ultra Hafif Mat Beyaz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile MM-711-WWOL1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Hurda demek yanlış olur. Bütçeni arttırdığın sürece hep daha iyisi vardır. 300TL lik mouse ile 500TL liği kıyaslayıp 300TL liğe hurda demek doğru değil.Bunu al diğerleri hurda
abi eğer cooler master mm711 indirimi biterse m3 alıcam haftaya kadar indirimi bitmez ise mm711 biterse m3 alıcam3 senedir hala m3 kullanıyorum gerçekten rahatlığı hafifliği olsun çok iyi bozulsa gene alırım.
abi indirimi biterse m3 alıcam bitmez ise bunu alırımBunu al diğerleri hurda
m3te kötü bir mouse fiyatına göre kesinlikle alınmazabi eğer cooler master mm711 indirimi biterse m3 alıcam haftaya kadar indirimi bitmez ise mm711 biterse m3 alıcam
abi indirimi biterse m3 alıcam bitmez ise bunu alırım
neden abi ama bütçe sıkıntım3te kötü bir mouse fiyatına göre kesinlikle alınmaz
Kötü olan yanı nedir acaba?m3te kötü bir mouse fiyatına göre kesinlikle alınmaz
60 IPS 15 G bir mouse sence ne olabilir başka ? Switchi kaliteli değil hiçbir özelliği yokKötü olan yanı nedir acaba?
Bende kullanıyorum ama hiç problem yaşamadım yeni modellerinde giderildi diye biliyorum. Aktif kulanıyorum m3 ü ve çok memnunum.Haziran 2020'de aldım ama ilk senesinde bu sıkıntıyı yaşamaya başlamıştı. Korona zamanı bütün gün bilgisayar başında olduğumdan dolayı uzun süre kullandığımdan da yaşanabilir ama bence bir mouse en azından 3-4 dayanmalıdır diye düşünüyorum.
kaç yıldır kullanıyorsun knkBende kullanıyorum ama hiç problem yaşamadım yeni modellerinde giderildi diye biliyorum. Aktif kulanıyorum m3 ü ve çok memnunum.
60 IPS 15 G bir mouse sence ne olabilir başka ? Switchi kaliteli değil hiçbir özelliği yok
Bilmediğim için soruyorum zamanında 170 TL'ye almıştım ips düşük olunca ta olarak ne oluyor acaba baya akıcı Bi problem görmedim bilmediğim için soruyorum.60 IPS 15 G bir mouse sence ne olabilir başka ? Switchi kaliteli değil hiçbir özelliği yok