Neler Yeni

Yardım ASUS TUF GAMİNG Mİ MSİ ALPHA 15 Mİ. NOT MSİ YENİLENMİŞ ÜRÜN

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Bütçe
10000
merhaba aylar önce yine laptopla alakalı konu açmıştım ancak laptoptan vazgeçip masaüstü topladım.
şuan laptop lazım ve yeniden konu açmam gerekti yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

asus tuf

msi alpha

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Osman
İlla ikisi arasında tercih yapıcaksan msi olsun. Ama bu fiyata hp ürünleri var 3050 li 3050ti lı 16 gb ram e sahip haberin olsun.

Ben 8700'e ; r5-5600h 16gb ram 3050ti 144 hz laptop sipariş ettim dün.

Bura.K

80+ Silver
İlla ikisi arasında tercih yapıcaksan msi olsun. Ama bu fiyata hp ürünleri var 3050 li 3050ti lı 16 gb ram e sahip haberin olsun.

O modellerin kasası ve soğutması kötü. Ondan o kadar ucuzlar :)
merhaba aylar önce yine laptopla alakalı konu açmıştım ancak laptoptan vazgeçip masaüstü topladım.
şuan laptop lazım ve yeniden konu açmam gerekti yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

asus tuf

msi alpha
TUF modeli ısınma sorunlu, plastik kasa. İkisi arasından MSI tercih edin.

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Osman
Abdullah abinin yapmış olduğu testlerde 90 dereceyi geçmedi ki buda gayet iyi bir sıcaklık değeri,uzun kullanımda nasıl olur bilemem ama bana bahsedildiği kadar abartılı bir ısınma yok gibi geldi.Sipariş ettim zaten gelince görüşlerimi yazarım tekrardan.

Bura.K

80+ Silver
Abdullah abinin yapmış olduğu testlerde 90 dereceyi geçmedi ki buda gayet iyi bir sıcaklık değeri,uzun kullanımda nasıl olur bilemem ama bana bahsedildiği kadar abartılı bir ısınma yok gibi geldi.Sipariş ettim zaten gelince görüşlerimi yazarım tekrardan.
90 derece yine bir tık fazla hocam. Tabii oda sıcaklığına göre değişir ama. Bu arada kasası sağlam sadece soğutması kötü. Yani kasayı atıyorum 10 metreden atsan fazla bir şey olmaz. Sadece ısı alışverişini kötü yapıyor. Onu belirteyim :D

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TUF modeli ısınma sorunlu, plastik kasa. İkisi arasından MSI tercih edin.
bu tuf modeli yeni seri bunlarda ısınma sorunu çözülmüş msi da yenilenmiş ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

biliyorum onlarıda inceledim ama görünüşünü beğenmedim ve rgb klavye olsun istiyorum

Bura.K

80+ Silver
bu tuf modeli yeni seri bunlarda ısınma sorunu çözülmüş msi da yenilenmiş ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

biliyorum onlarıda inceledim ama görünüşünü beğenmedim ve rgb klavye olsun istiyorum
Burada belirtmeyi unutmuşum aynı hatayı Techopat'da da yaptım :D Yan sitede başka konudan kalma TUF açık kalmıştı o sandım. Pardon hocam. Bu modeli bilmiyorum bu arada.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Burada belirtmeyi unutmuşum aynı hatayı Techopat'da da yaptım :D Yan sitede başka konudan kalma TUF açık kalmıştı o sandım. Pardon hocam. Bu modeli bilmiyorum bu arada.
msi yenilenmiş ürün sizce hangisini almalıyım

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Tabi orası sizin tercihiniz ben şahsen şekilli şukullu olsun diye donanımdan kısanlardan değilim.
işlemcisini bilmem ama msi ın ekran kartı daha iyi 2 sindende yani sadece fiyat biraz daha pahalı olacak

Top Bottom