hangi site buAyrıca, mağazadan alacaksan zaten mağazaya özel indirim kampanyası var.
Alıntıyı görüntüle
Almak istediğin monitör ile ips olan monitörün fiyatları aynı. 20 Hertzlik fark için VA almayı düşünüyorsan ALMA.
Alanlar memnun hocam. Bence gidip alın vizyondan. Ölü pixel çıkarsa iade edersiniz.yo arayıp sormadım, bi kaç forum da okudum da önermiyorlarmış vizyon bilgisayarı ondan şey ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 165 hz varken bunu pekte almak mantıklı değil bana göre
165 ile 144 arasında kolay kolay hissedebileceğin bi fark yokyo arayıp sormadım, bi kaç forum da okudum da önermiyorlarmış vizyon bilgisayarı ondan şey ediyorum
hocam 165 hz varken bunu pekte almak mantıklı değil bana göre
gaming.gen.trhangi site bu
o zaman öyle yapayımAlanlar memnun hocam. Bence gidip alın vizyondan. Ölü pixel çıkarsa iade edersiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
vizyon dan almak daha mı mantıklı elden? yoksa sipariş mi edeyim165 ile 144 arasında kolay kolay hissedebileceğin bi fark yok
gaming.gen.tr
https://www.vizyonbilgisayar.com/pr...s-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led buna karar veriyorum galiba? ne diyorsunuzArkadaşlar vizyondakine ne diyorsunuz 165hz ips panel? sipariş etmeli miyim sizce
o zaman öyle yapayım
vizyon dan almak daha mı mantıklı elden? yoksa sipariş mi edeyim
Vizyondaki modeli alın, elden veya kargoyla size kalmış. Kadıköy yakınsa gidip alın. Gaming.genin mağazası ile araları 16 KM falan.Arkadaşlar vizyondakine ne diyorsunuz 165hz ips panel? sipariş etmeli miyim sizce
o zaman öyle yapayım
https://www.vizyonbilgisayar.com/pr...s-165hz-hdmi-display-freesync-full-hd-ips-led buna karar veriyorum galiba? ne diyorsunuz
internetten aldığın çoğu elektronik ürünü (hijyen konusunda sıkıntı olmayanlar) 14 gün içinde iade edebilirsin bu firmaların sunduğu bir şey değil kanun böyle vizyon bilgisayar da iyidir. Daha geçen gün modart pc bu monitörün incelemesini yapıp vizyon bilgisayarın linkini koydu açıklamaya.Arkadaşlar vizyondakine ne diyorsunuz 165hz ips panel? sipariş etmeli miyim sizce
o zaman öyle yapayım
sizce elden almak mı mantıklı, internet üzerinden vermek mi?Vizyondaki modeli alın, elden veya kargoyla size kalmış. Kadıköy yakınsa gidip alın. Gaming.genin mağazası ile araları 16 KM falan.
Elden test edip aynı monitörü alma şansınız varsa Elden, sadece modeli gösteriyorlarsa internetten.sizce elden almak mı mantıklı, internet üzerinden vermek mi?
Vizyon yapmıyorsa gaming.gen.tr yapıyorsa onu mu alayımElden test edip aynı monitörü alma şansınız varsa Elden, sadece modeli gösteriyorlarsa internetten.
Vizyon yapmıyorsa internetten alın eğer problem olmaz derseniz. VA modeli bence unutun direkt.Vizyon yapmıyorsa gaming.gen.tr yapıyorsa onu mu alayım
Hocam vizyon bilgisayarı aradım test yapmıyorlarmış Asusun ölü piksel 3 e kadar normal karşılıyor dedi. Gaming.gen.tr yapıyoruz dediVizyon yapmıyorsa internetten alın eğer problem olmaz derseniz. VA modeli bence unutun direkt.