Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus TUF Gaming VG247Q1A Vs Vİewsonic 24" VX2418C Hangisini Almalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
MERT CAN
Selamlar arkadaşlar ;

Vİewsonic 24" VX2418C 1Ms 165Hz &

Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 MS 165 Hz

Kullanan yada beğenen fikri olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa memnun olurum :)

Kutlu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kutluhan
Selamlar arkadaşlar ;

Vİewsonic 24" VX2418C 1Ms 165Hz &

Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 MS 165 Hz

Kullanan yada beğenen fikri olan arkadaşlar tavsiyede bulunursa memnun olurum :)
Dostum asus modelini kullanıyorum çok beğendim ben ama bence 300 400 tlsfarkla bunun pivot modeli var onu al

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
tabii ki de asus. Biraz daha katıp pivot almanı öneririm

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Neden IPS Panel VA Daha iyi olduğu söyleniyor ?
Samsung Oddysey G7-G8-G9 alacak paran varsa evet VA daha iyi. Ama dusuk butcedeki VA Paneller cok kotu. TN panel alirim daha iyi en azindan onumu gorurum.

Viewsonic modelinin ghosting testi
1678608062619.png

Al bu da asus
1678608097650.png

Bunlar kullanilabilecek ghosting degerleri degiller.

Al bu da attigim modelin ghosting testi
1678608153997.png

IPS panel renkleri çok daha iyi verir, kim VA daha iyi diyor ?
Genel tani oyledir ama IPS Panellerden daha iyi renkler veren TN Paneller var is modelde bitiyor.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Samsung Oddysey G7-G8-G9 alacak paran varsa evet VA daha iyi. Ama dusuk butcedeki VA Paneller cok kotu. TN panel alirim daha iyi en azindan onumu gorurum.

Viewsonic modelinin ghosting testi
Alıntıyı görüntüle
Al bu da asus
Alıntıyı görüntüle
Bunlar kullanilabilecek ghosting degerleri degiller.

Al bu da attigim modelin ghosting testi
Alıntıyı görüntüle

Genel tani oyledir ama IPS Panellerden daha iyi renkler veren TN Paneller var is modelde bitiyor.
Arkadaş VA panel sormuş bende VA ve IPS karşılaştırdım. Ve IPS panele göre daha iyi renk veren TN panel monitör almak için %10-%15 daha fazla ödeme yapmanız lazım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Arkadaş VA panel sormuş bende VA ve IPS karşılaştırdım. Ve IPS panele göre daha iyi renk veren TN panel monitör almak için %10-%15 daha fazla ödeme yapmanız lazım.
Zamaninda IPS Panellerden daha ucuza S2422HG almistim, renk skalasi acisindan IPS'lerle yarisan hatta Viewsonicin giris seviye IPS Panellerini gecebilen bir model o yuzden soyluyorum arada boyle seyler bulunuyor. Agresiflik degil amacim oyle gorunduyse kusura bakma.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Zamaninda IPS Panellerden daha ucuza S2422HG almistim, renk skalasi acisindan IPS'lerle yarisan hatta Viewsonicin giris seviye IPS Panellerini gecebilen bir model o yuzden soyluyorum arada boyle seyler bulunuyor. Agresiflik degil amacim oyle gorunduyse kusura bakma.
Agresif davranmadığınızın farkındayım sorun yok, ama şuanki fiyatlarda IPS panele göre daha iyi görüntü veren TN almak için ekstra %10 falan ödemeniz gerekiyor dediğim gibi. Bence değmez, ASUS TUF model IPS panel monitörler şuanda en alınabilir modeller bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
MERT CAN

Değerli fikir öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim. VA iyi deniliyor deme sebebim FPS oyunları oynadığım için canlı net renklere çokta ihtiyacım yok önemli olan HZ MS benim için diye düşünüyorum.

r4NG3r

80+ Silver
Değerli fikir öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim. VA iyi deniliyor deme sebebim FPS oyunları oynadığım için canlı net renklere çokta ihtiyacım yok önemli olan HZ MS benim için diye düşünüyorum.
Fps için iyi olan tn
Va fps için kötü asıl o ghostingle oyun mu oynanır

Top Bottom