Neler Yeni

Yardım Asus TUF Gaming VG249Q1A sarı rengi kötü gösteriyor

Atyxah

80+ Silver

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Ben de o saticidan bu modeli almayi dusunuyordum onerir misiniz
Yani durum ortada :D ben iade ettikten sonra alırsanız benimkini size yollama olasılıkları var :D yorumlarına bakınca çoğu kişi baya memnundu artık sıkıntılısı bana geldi belki size düzgünü gelebilir biraz şans işi ama güzel bir monitör eğer bozuk çıkmasa seve seve kullanabileceğim bir monitördü ama şans işte :(

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Yani durum ortada :D ben iade ettikten sonra alırsanız benimkini size yollama olasılıkları var :D yorumlarına bakınca çoğu kişi baya memnundu artık sıkıntılısı bana geldi belki size düzgünü gelebilir biraz şans işi ama güzel bir monitör eğer bozuk çıkmasa seve seve kullanabileceğim bir monitördü ama şans işte :(
Aynen teknoloji şans işi peki hangi monitoru alacaksiniz

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Aynen teknoloji şans işi peki hangi monitoru alacaksiniz
Hiç bilmiyorum içimden aynısını tekrar al demek geliyor ama ya yine aynı sıkıntı olursa bi daha uğraşıcam falan filan eğer varsa bi fikriniz öğrenmek isterim

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Selam, geçen gün ASUS TUF Gaming VG249Q1A monitörü satın aldım bugün sabah da geldi. Piksel testi falan yaptım sıkıntısız geçti ama sarı renkte bir absürtlük olduğu belliydi. Bir karşılaştırayım dedim durum aşağıda gözüküyor, evet farkındayım telefon kamerasından karşılaştırma yapmak çok mantıklı değil ama telefon kamerasından bile çok bariz belli oluyor. Sizce ne yapayım, iade mi edeyim yoksa IPS paneller için normal bir şey mi bu?

Laptopum:
WhatsApp Image 2022-07-22 at 21.01.29.jpeg

Yeni aldığım ASUS TUF Gaming VG249Q1A:
WhatsApp Image 2022-07-22 at 21.01.28.jpeg
Aynı monitörü kullanıyorum aynı sayfadan telefonla görüntü aldım ve görüntü laptop'un görüntüsü ile aynı. Bence renk ayarların doğru değil gibi.

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Aynı monitörü kullanıyorum aynı sayfadan telefonla görüntü aldım ve görüntü laptop'un görüntüsü ile aynı. Bence renk ayarların doğru değil gibi.
Renk ayarlarını baya bir kurcaladım ne yapsam bir yerden bozuluyordu o yüzden iade etme kararı aldım. Büyük ihtimal şansıma bozuk olan ürünü tekrardan yolladılar sorunun tıpa tıp aynısını yaşayan ve 5 gün önce iade etmiş birisiyle karşılaştım onun geri iade ettiğini tekrardan bana yolladılar büyük ihtimal o yüzden böyle bir sorun var.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ürünün sarı tonlarında Delta-E sapması yüksek ama bu konu hakkında şikayetçi olan çıkmamıştı şuana kadar. RTINGS'ın ICC profilini denediniz mi? Onlar da sarı tonunu düzeltememişler ama bir nebze daha iyi gibi duruyor.
İndirmek için basın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom