Nereden aldiniz acabaYardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar saolun.
Nereden aldiniz acabaYardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar saolun.
Neden telefonla çekmek yerine ekran görüntüsü aldınızasus vg258q TN panel
Hepsiburada Vizyon Bilgisayar adlı satıcıdan.Nereden aldiniz acaba
Ben de o saticidan bu modeli almayi dusunuyordum onerir misinizHepsiburada Vizyon Bilgisayar adlı satıcıdan.
Hepsiburada Vizyon Bilgisayar adlı satıcıdan.
ben de :/Ben de o saticidan bu modeli almayi dusunuyordum onerir misiniz
Ben de o saticidan bu modeli almayi dusunuyordum onerir misiniz
Yani durum ortada ben iade ettikten sonra alırsanız benimkini size yollama olasılıkları var yorumlarına bakınca çoğu kişi baya memnundu artık sıkıntılısı bana geldi belki size düzgünü gelebilir biraz şans işi ama güzel bir monitör eğer bozuk çıkmasa seve seve kullanabileceğim bir monitördü ama şans işteben de :/
Aynen teknoloji şans işi peki hangi monitoru alacaksinizYani durum ortada ben iade ettikten sonra alırsanız benimkini size yollama olasılıkları var yorumlarına bakınca çoğu kişi baya memnundu artık sıkıntılısı bana geldi belki size düzgünü gelebilir biraz şans işi ama güzel bir monitör eğer bozuk çıkmasa seve seve kullanabileceğim bir monitördü ama şans işte
Hiç bilmiyorum içimden aynısını tekrar al demek geliyor ama ya yine aynı sıkıntı olursa bi daha uğraşıcam falan filan eğer varsa bi fikriniz öğrenmek isterimAynen teknoloji şans işi peki hangi monitoru alacaksiniz
Biraz daha pahalı ama bu güzel bence bende indirime girince bunu almayı düşünüyorum girmezse farklı bakarım ama tabiHiç bilmiyorum içimden aynısını tekrar al demek geliyor ama ya yine aynı sıkıntı olursa bi daha uğraşıcam falan filan eğer varsa bi fikriniz öğrenmek isterim
AOC kullanan arkadaşlarımın hepsi kesinlikle AOC alma diyor o yüzden AOC almayı düşünmüyorum.Biraz daha pahalı ama bu güzel bence bende indirime girince bunu almayı düşünüyorum girmezse farklı bakarım ama tabi
Aynı monitörü kullanıyorum aynı sayfadan telefonla görüntü aldım ve görüntü laptop'un görüntüsü ile aynı. Bence renk ayarların doğru değil gibi.Selam, geçen gün ASUS TUF Gaming VG249Q1A monitörü satın aldım bugün sabah da geldi. Piksel testi falan yaptım sıkıntısız geçti ama sarı renkte bir absürtlük olduğu belliydi. Bir karşılaştırayım dedim durum aşağıda gözüküyor, evet farkındayım telefon kamerasından karşılaştırma yapmak çok mantıklı değil ama telefon kamerasından bile çok bariz belli oluyor. Sizce ne yapayım, iade mi edeyim yoksa IPS paneller için normal bir şey mi bu?
Laptopum:
Yeni aldığım ASUS TUF Gaming VG249Q1A:
Renk ayarlarını baya bir kurcaladım ne yapsam bir yerden bozuluyordu o yüzden iade etme kararı aldım. Büyük ihtimal şansıma bozuk olan ürünü tekrardan yolladılar sorunun tıpa tıp aynısını yaşayan ve 5 gün önce iade etmiş birisiyle karşılaştım onun geri iade ettiğini tekrardan bana yolladılar büyük ihtimal o yüzden böyle bir sorun var.Aynı monitörü kullanıyorum aynı sayfadan telefonla görüntü aldım ve görüntü laptop'un görüntüsü ile aynı. Bence renk ayarların doğru değil gibi.