Neler Yeni

Yardım Asus TUF Gaming VG249Q1A sarı rengi kötü gösteriyor

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Tüketici hakları kanununa göre elektronik ürünleri satın aldıktan sonra ki ilk 14 gün içerisinde hiç bir ücret ödemeden geri iade edebiliyorsun tabi ki hiç bir zarar falan vermemiş olman gerekiyor.
Siz o saticiya iade ettiniz mi iadenizi kabul etti mi o satici (vizyonbilgisayar)

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Bana kutusu acilmis urunu iade almiyoruz dedi , size zorluk cikardilar mi hic arayip konustunuz mu , iade yaparken nasil yaptiniz hic kullandiniz mi monitoru vs.
Evet ürünü yaklaşık 1 gün boyunca kullandım sonra hepsiburada üzerinden kolayiade sürecini başlattım hepsijet kargosu geldi ve kapımdan aldı kargoyu. Kargo bana nasıl geldiyse aynı şekilde geri kargoladım her parçasını aynı şekilde koydum kutusuna. Ayrıca arayıp da konuştum onlar da gönderin hemen inceleyelim demişlerdi zorluk falan çıkartmadılar hiç

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Evet ürünü yaklaşık 1 gün boyunca kullandım sonra hepsiburada üzerinden kolayiade sürecini başlattım hepsijet kargosu geldi ve kapımdan aldı kargoyu. Kargo bana nasıl geldiyse aynı şekilde geri kargoladım her parçasını aynı şekilde koydum kutusuna. Ayrıca arayıp da konuştum onlar da gönderin hemen inceleyelim demişlerdi zorluk falan çıkartmadılar hiç
Hocam ben bugun gene aradim orayi adamlar dedi ki iade edeceksen once servise gondeririz dediler servis bir sikinti yok raporu verince para iadesi yapilir dedi servis de yaklasik 1 ay bekletiyormus sizde boyle bir sey oldu mu

Fatal05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Koçal
Hocam ben bugun gene aradim orayi adamlar dedi ki iade edeceksen once servise gondeririz dediler servis bir sikinti yok raporu verince para iadesi yapilir dedi servis de yaklasik 1 ay bekletiyormus sizde boyle bir sey oldu mu
Ben ürünü perşembe günü satın aldım cuma bana geldi cumartesi günü de iade için kargoya geri verdim pazartesi günü onların eline ulaştı salı sabah 9.30 gibi de iade onaylandı.

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Ben ürünü perşembe günü satın aldım cuma bana geldi cumartesi günü de iade için kargoya geri verdim pazartesi günü onların eline ulaştı salı sabah 9.30 gibi de iade onaylandı.
Bana oyle dedikleri icin bi kuskulandim, trendyolda da ayni satici var oradan alsam bir sikinti olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,664
Son üye
nano4242
Top Bottom