aga gittigidiyor da 1520 lira ordan almayı düşünüyorumgüzel monitör fakat ederi 1500 TL üstü verilmez
panel olarak ne istiyorsun?aga gittigidiyor da 1520 lira ordan almayı düşünüyorum
ölü pixel artan bir şey haberin olsun görüntü kaybı olur çoğalıncaİncehesaptan gaming gecesinden aldım 1 tane 2 hafta sonra bir piksel çıktı fakat alıştım çok göze çarpmıyor garantide maalesef en 5 tane piksel istiyor bunları alırken göz önünde bulundur + Ips model gayet memnunum acıkcası bir çok modu var fakat o piksel canımı sıktı asus gibi markadan beklemezdim teknolaji biraz da şans işi doğrusu
umarım artar da değiştiririm asus müşteri hizmetlerini aradığında bir artış olmayacağını söylüyorlarpanel olarak ne istiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ölü pixel artan bir şey haberin olsun görüntü kaybı olur çoğalınca
peki önerebiliceğin bir model var mı ?Ürünü alıp iade ettim kronik sorunlu bir model. Bende de ölü piksel çıktı ama asıl sorunu bu değil. Sarı tonları çok kötü veriyor arka aydınlatmada da ucuza kaçmışlar çünkü bol miktarda IPS glow var. Oyun oynarken siyah ekranlarda gözümü aldı o derece kötü parlaması vardı bende. İstersen al memnun kalmazsan iade et karar senin.
ViewSonic XG2405peki önerebiliceğin bir model var mı ?
aga bu asus zaten benim modelin alt modeli değil mi ?ViewSonic XG2405
AOC 24G2U
ASUS VP249QGR
Farklı modeller.aga bu asus zaten benim modelin alt modeli değil mi ?