Alınmaz , bunun bir benzeri bende var pivot olmaması vs çok büyük eksi bence. Onun dışında parlaklığı vs yetersiz.
Asus tuf monitör isteyenler bi baksın biraz indirime girmiş. Şahsi kanaatim parlaklığı biraz daha yüksek olabilirdi. Parlaklığı 250 diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dahili hoparlörü de varmış 2x2w
Onunda çok bir farkı yok fakat linkteki asustan iyi yinede.İtopya üzerinde MAG 256F varken alınmaz şu an.
ASUS TUF serisi monitörler genel olarak kötü. Kullanılan panellerin kalitesi iyi değil. MAG 256F gibi bir model varken bunun esamesi okunmazNe açıdan kötü özellikleri ney ?
Farkı yok mu? Lütfen MSİ MAG serisi monitörlerin panel kalitesini araştırın. Ayrıca atmış olduğunuz Dell marka monitör çok eski maalesef. Şu anda tercih edilebilir bir model olduğunu düşünmüyorum.Onunda çok bir farkı yok fakat linkteki asustan iyi yinede.
Mag 256f güzelmiş de alinmiyor internettenASUS TUF serisi monitörler genel olarak kötü. Kullanılan panellerin kalitesi iyi değil. MAG 256F gibi bir model varken bunun esamesi okunmaz
Farkı yok mu? Lütfen MSİ MAG serisi monitörlerin panel kalitesini araştırın. Ayrıca atmış olduğunuz Dell marka monitör çok eski maalesef. Şu anda tercih edilebilir bir model olduğunu düşünmüyorum.
Farkı yok demedim hocam çok bir farkı yok dedim, msi'in bu modelinin panel kalitesi zaten bu linkteki asustan daha iyi. Dell eski derken anlamadım tam olarak , piyasadaki en kaliteli panellerden birisini üreten firma şuanda dell , ayrıca ölü pixel çıkmaz kolay kolay ve çıksada çok rahat iade veya değişim yapıyor dell. Biraz araştırdıktan sonra tekrar yorum yapmanızı rica ederim.ASUS TUF serisi monitörler genel olarak kötü. Kullanılan panellerin kalitesi iyi değil. MAG 256F gibi bir model varken bunun esamesi okunmaz
Farkı yok mu? Lütfen MSİ MAG serisi monitörlerin panel kalitesini araştırın. Ayrıca atmış olduğunu Dell marka monitör çok eski maalesef. Şu anda tercih edilebilir bir model olduğunu düşünmüyorum.
Evet katılıyorum. En az 300-400 nit olmalı. Ama geçen buradan arkadaşın biri 250 nitin yeterli olduğunu odasına günes vurmasina ragmen ekranı rahat gördüğünü felan söyledi buna karşı olarak. O yüzden ne yaparsa yapsınlar keyifleri bilir. 250nit ile 400 nit arasındaki farkı bilmeyenler burda farkı bilen bizim gibi arkadaşlara karşı gelebiliyor malesef.Bu 250nit laptop monitöründen hallice fast ıps monitörler de 4000tl bandına iyi düşüyor maşallah.
Versenize kardeşim oradan 400nit falan monitörleri bu fiyata
250nit mi kaldı OLED ile kaç binleri görüyor millet. Tamam OLED ile kıyaslanmaz da 250nit de laptoplarda bile artık 300 350nit ekran koyuyorlar. Bence alınmaz yani.
'Fast' IPS sadece isimlendirme. Ayrıca 1080p 180hz monitörlerin çoğu bu fiyatta zaten.Bu 250nit laptop monitöründen hallice fast ıps monitörler de 4000tl bandına iyi düşüyor maşallah.
Versenize kardeşim oradan 400nit falan monitörleri bu fiyata
250nit mi kaldı OLED ile kaç binleri görüyor millet. Tamam OLED ile kıyaslanmaz da 250nit de laptoplarda bile artık 300 350nit ekran koyuyorlar. Bence alınmaz yani.
Karartma perdesi şart 250 nit için.Evet katılıyorum. En az 300-400 nit olmalı. Ama geçen buradan arkadaşın biri 250 nitin yeterli olduğunu odasına günes vurmasina ragmen ekranı rahat gördüğünü felan söyledi buna karşı olarak. O yüzden ne yaparsa yapsınlar keyifleri bilir. 250nit ile 400 nit arasındaki farkı bilmeyenler burda farkı bilen bizim gibi arkadaşlara karşı gelebiliyor malesef.
Alıntıyı görüntüle
Bakınız güneş vuran odada sağdaki 400nit soldaki 300nit.
1080p 180hz IPS ve 400nit bulsana bana 4000 civarına hemen alıcam.'Fast' IPS sadece isimlendirme. Ayrıca 1080p 180hz monitörlerin çoğu bu fiyatta zaten.
Karartma perdesi şart 250 nit için.
400 ile 300 arası bile böyle barizken yanına bir de 250nit koysan aslında "ben gayet memnunum ya, monitör çok güzel" diyenlere güzel bir cevap olurdu.Evet katılıyorum. En az 300-400 nit olmalı. Ama geçen buradan arkadaşın biri 250 nitin yeterli olduğunu odasına günes vurmasina ragmen ekranı rahat gördüğünü felan söyledi buna karşı olarak. O yüzden ne yaparsa yapsınlar keyifleri bilir. 250nit ile 400 nit arasındaki farkı bilmeyenler burda farkı bilen bizim gibi arkadaşlara karşı gelebiliyor malesef.
Alıntıyı görüntüle
Bakınız güneş vuran odada sağdaki 400nit soldaki 300nit.
Şuan için önerim yok. 400 nit olması şart değil bende 350nit monitör var mesela. Ayriyaten bu monitör parlaklık dışı boş diyebiliriz.1080p 180hz IPS ve 400nit bulsana bana 4000 civarına hemen alıcam.
400 ile 300 arası bile böyle barizken yanına bir de 250nit koysan aslında "ben gayet memnunum ya, monitör çok güzel" diyenlere güzel bir cevap olurdu.
250 nit laptop var onu da koyar yaparim inşallah250nit laptop var onu da koyup yaparim insallah1080p 180hz IPS ve 400nit bulsana bana 4000 civarına hemen alıcam.
400 ile 300 arası bile böyle barizken yanına bir de 250nit koysan aslında "ben gayet memnunum ya, monitör çok güzel" diyenlere güzel bir cevap olurdu.
400 gormedim de 300 var1080p 180hz IPS ve 400nit bulsana bana 4000 civarına hemen alıcam.