Link ?
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html9000 TL hiçbir zaman olmadı o monitör.
alınmaz mı sence aynı fiyat bandında önerebileceğin var mı
Hocam aoc 24g4x alghosting sorunu yaşar mıyımASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
ghosting sorunu yaşar mıyım reis bir de önerir misin aynı fiyat bandında daha iyi dediğin var mı
alınmaz mı sence aynı fiyat bandında önerebileceğin var mı
reis asus daha kaliteli değil mi ?Hocam aoc 24g4x al
sanmıyorum hem daha ucuz ve aoc monitör konusunda gayet başarılıreis asus daha kaliteli değil mi ?
birde aoc 0.5 msreis asus daha kaliteli değil mi ?
reis daha dün aldım bende sorun yok gibi gözüküyor fakat 180 hz deneme şansım yok laptoptan bağlandığımdan ötürü nasıl öğrenebilirim14 temmuz pazar akşamı asus vg249ql3a modelini aldım vakit ayıramadığım için anca bugün bakabildim.
Öncelikle 165hz'e kadar bir problem yaşamadım (detaylı inceleme videolarını youtube üzerinden aratabilirsin).
Fakat olay 180hz'e geçince patlak veriyor ilk açıştan 10 dakika sonra ekranda belli belirsiz başlayan yatay beyaz çizgiler giderek uzuyor görünür hale geliyor ve ekranın büyük bir bölümünü kaplıyor, sanıyorum OC180hz panel dayanamıyor. Sadece benim cihazım mı böyle diye araştırma yaptım aynı sorunu yaşayan birkaç kullanıcı daha gördüm.
Farklı kablo bulabilirsem denemeye çalışacağım bulamazsam garantiye göndereceğim.
Deneyip alacaksanız 180hz'e ayarlayıp 5-10 dakika masaüstünü izlemenizi tavsiye ederim.
reis sorun yaşanan linkleri atabilir misin14 temmuz pazar akşamı asus vg249ql3a modelini aldım vakit ayıramadığım için anca bugün bakabildim.
Öncelikle 165hz'e kadar bir problem yaşamadım (detaylı inceleme videolarını youtube üzerinden aratabilirsin).
Fakat olay 180hz'e geçince patlak veriyor ilk açıştan 10 dakika sonra ekranda belli belirsiz başlayan yatay beyaz çizgiler giderek uzuyor görünür hale geliyor ve ekranın büyük bir bölümünü kaplıyor, sanıyorum OC180hz panel dayanamıyor. Sadece benim cihazım mı böyle diye araştırma yaptım aynı sorunu yaşayan birkaç kullanıcı daha gördüm.
Farklı kablo bulabilirsem denemeye çalışacağım bulamazsam garantiye göndereceğim.
Deneyip alacaksanız 180hz'e ayarlayıp 5-10 dakika masaüstünü izlemenizi tavsiye ederim.
reis daha dün aldım bende sorun yok gibi gözüküyor fakat 180 hz deneme şansım yok laptoptan bağlandığımdan ötürü nasıl öğrenebilirim
reis sorun yaşanan linkleri atabilir misin
reis peki minimum ghosting için hangi ayarları kullanmam gerek od düzeyi 4 te bir de ben daha önce odssey g3 kullanıyordum ondan buna geçtim ghosting yok gibi bir şey sence de öyle mi ? birde garanti sonucunu paylaşabilir misin son olarak genel anlamda monitörden memnun musun ?Şöyle videolu şekilde açılmış bir konuyu bırakayım.Monitörde ince yatay beyaz çizgiler gidip geliyor
2 hafta önce 2.el kasa elime geçti bende ASUS'un VG249QL3a monitörü aldım ama ekran bazen beyaz çizgiler gidip geliyor beni çok rahatsız ediyor sorunu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Videodaki aynısı bende de oluyor. Monitörün yanıda verilen DP de ve HDMI'da denedim çizgiler yine...www.technopat.net