Neler Yeni

Asus TUF Gaming VG249QL3A mı yoksa AOC 24G4X bu mu alınmalı sizce

ego15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen topal
Herkese iyi forumlar. Monitör almayı düşünüyorum ama asus olanında oc ile 180hz yapılınca beyaz çizgiler çıktığını söylüyorlar aoc de iyi bir marka ama 6 bit+frc ile 8 bit oluyor ama asus direkt 8 bit bir monitör. ayrıca asusun parlaklık seviyesi 350cd iken aoc 300cd. beyaz çizgi problemi kafamı karıştırdı , sizce ne yapmalıyım arkadaşlar. ( aoc monitörde hdr10 desteği de var yanlış bilmiyorsam)

ego15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aoc tabikide, asusun verdiği bazı özellikler hemen hemen her monitörde var, göz boyaması sadece, indirimi beklemeni tavsiye ederim
Peki 8 bit olayı asusu öne geçirmez mi ? 2 bitin bile çok farkettiğini duymuştum . Birde indirim ne zaman itopyada indirim var galiba 5.3k civarına düşmüş bu fiyattan almalı mıyım?

ego15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen topal
tabikide bitler arasında çok fark var ama bu 2 monitörde 8 bit zaten, aoc çok kaliteli monitörler üretir
Aoc 6 bit+ yazılımla birlikte 8 bit oluyor . Direkt 8 bit değil yani oda tam 8 bit kalitesinde olmuyor diye biliyorum

medusa1

80+
Aoc çöpünü alacağına monitörsüz kal , doş duvarı seyret daha iyi. O bahsettiğin asus monitörün aynısını geçen vatandan aldım. Muazzam bir şey. Düşünme direkt git al.

ego15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen topal
Aoc çöpünü alacağına monitörsüz kal , doş duvarı seyret daha iyi. O bahsettiğin asus monitörün aynısını geçen vatandan aldım. Muazzam bir şey. Düşünme direkt git al.
180 hzye oc yapınca beyaz çizgi çıkıyor diyorlar sende öyle bir sorun oldu mu?

ego15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen topal

ego15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
egemen topal
Forumu biraz araştır alanların hepsi pişman. Alınmaz işte asus al geç
Peki aldığın asus monitörün renk kalitesi nasıl beyazları soluk sarı gibi gösterme gibi bir mevzusu var mı . Ölü piksel ghosting vs bu testlerin sonucu nasıl?

medusa1

80+
Peki aldığın asus monitörün renk kalitesi nasıl beyazları soluk sarı gibi gösterme gibi bir mevzusu var mı . Ölü piksel ghosting vs bu testlerin sonucu nasıl?
Her şeyini test ettim on numara monitör. Hiçbir eksisi yok.

Top Bottom