Yardım ASUS TUF GAMING VG27AQ1A alınır mı?

rageddon

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
6100
Merhabalar öncelikle. Yeni bir sistem alıcam fakat hangi monitörü alacağıma karar veremiyorum ilk olarak alacağım sistem şu Rraenee-6700XT bu sisteme 2K mı yakışır 1080p mi arkadaşlar, eğer 2K yakışır diyorsanız aklım da bir monitör var link'i ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitör güzele benziyor 2K IPS 170hz ama 1080p monitör şuanlık aklım da yok. Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar 2K monitör mü almalıyım 1080p mi bunlar da alınmaz diyorsanız monitör önerirseniz çok sevinirim bugün almayı düşünüyorum biraz yardımcı olurasanız iyi olur.

ne tarz oyunlar oynuyorsunuz hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

nasıl oluyor hocam o ki

oynıyacağım oyunlar biraz fps biraz hikayeli oyunlar hocam yani, rainbow, cs, valo, ark, dyingh light, gta5, lol, PUBG, dead by dylight, apex, witcher, payday 2 felan bu oyunlar için 2K mi almalıyım 1080p mi hocam
Hocam ben apex legends,bannerlord,witcher 3,forza 4 tarzı oyunlar oynuyorum hepsini 2k da oynuyorum kimisi yüksek ayarlar kimisinde bazı ayarlar kısılmış şekilde

Merhabalar öncelikle. Yeni bir sistem alıcam fakat hangi monitörü alacağıma karar veremiyorum ilk olarak alacağım sistem şu Rraenee-6700XT bu sisteme 2K mı yakışır 1080p mi arkadaşlar, eğer 2K yakışır diyorsanız aklım da bir monitör var link'i ASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27 monitör güzele benziyor 2K IPS 170hz ama 1080p monitör şuanlık aklım da yok. Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar 2K monitör mü almalıyım 1080p mi bunlar da alınmaz diyorsanız monitör önerirseniz çok sevinirim bugün almayı düşünüyorum biraz yardımcı olurasanız iyi olur.
2k al kafan rahat etsin ileriye dönük

Hocam ben apex legends,bannerlord,witcher 3,forza 4 tarzı oyunlar oynuyorum hepsini 2k da oynuyorum kimisi yüksek ayarlar kimisinde bazı ayarlar kısılmış şekilde
benim de aklımda 2K var ama bazı arkadaşlar fps oyunları oynayacaksan 2K almayabilirsin de diyor valla kafam karıştı. Çoğunluk olarak evet FPS oynasam da hikayeli oyunlar da oynıyacağım yani hocam hangisi almalıyım

2k al kafan rahat etsin ileriye dönük
benim de aklımda 2K var ama bazı arkadaşlar fps oyunları oynayacaksan 2K almayabilirsin de diyor valla kafam karıştı. Çoğunluk olarak evet FPS oynasam da hikayeli oyunlar da oynıyacağım yani hocam hangisi almalıyım
2K mı alsam napcam hocam ya

o monitör yerine bu daha mantıklı olur https://www.akakce.com/monitor/en-u...-1ms-wqhd-ips-oyuncu-u-fiyati,1766213769.html

2k al rahat et 4kda alınabilir aşağıdaki arkadaş tavsiy etmiş ileriye dönük olsun 2k al oyunda istersen 1080pye alırsın ama monitörü tekrarfam 2 k yapamazsın

Profesyonel FPS oyuncusu değilseniz işte 240 Hz 360 Hz filan sorun değil derseniz bence 144 de yeterli olur ama hikayeli oyunlar istiyorsanız görüntü kalitesi olarak çok güzel görüntü veriyor +sRGB modunda oynayınca daha bi güzel hissettiriyor.Sizin kararınız tabi kullanacak olan sizsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,191
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri