ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 27 HDR GAMING 2K FAST IPS 180 Hz 7379 TL

Ben kullaniyorum memnunum

Renk gamutu çok çok iyi %98 DCI-P3 görmüş ama kontrastı ve parlaklığı çöp maalesef. Alınmaz.
ayar cekılırse sorun olmuyor aldıgımdan berı %80 de parlaklık gece gunduz herhangı bır sorun yasamadım sırf bu yuzden önerılmıyor bu monıtor sanırım

ayar cekılırse sorun olmuyor aldıgımdan berı %80 de parlaklık gece gunduz herhangı bır sorun yasamadım sırf bu yuzden önerılmıyor bu monıtor sanırım
gün ışığında görüşte sorun olmuyor mu ?

Dahili hoparlör nasıl stereo mu ?
dahılı hoparloru cok ıyı aldıgımdan berı gamepower fujın kulaklıgımı hıc kullanma gereksınımı duymadım kı zaten kulaklıgın %100 ses sevıyesı monıtorun %50 sı gıbı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gün ışığında görüşte sorun olmuyor mu ?
hayır suan odaya gunes vuruyor ama sorun olmuyor 1 seneden fazla olucak sanırım alalı sorunda yasatmadı

dahılı hoparloru cok ıyı aldıgımdan berı gamepower fujın kulaklıgımı hıc kullanma gereksınımı duymadım kı zaten kulaklıgın %100 ses sevıyesı monıtorun %50 sı gıbı

hayır suan odaya gunes vuruyor ama sorun olmuyor 1 seneden fazla olucak sanırım alalı sorunda yasatmadı
Fotoğraf varsa atabillirmisiniz

ha bu arada bu monıtor ılk cıktıgında alanlardanım 9.7k baymıstım :) bundan oınce msı QD IPS PANELLI bır monıtorunu alıp denedım ama renkler asırı yapay gelıyordu onu ıade edıp bunu aldım dahada degısmedım msıdan oncede bu monıtoun bır alt versıyonu olması lazımdı sanırım vg27aq1a yı alıp denemıstım oda ıyıydı

Fotoğraf varsa atabillirmisiniz
nasıl bır foto hocam

HDR ı olmasına rağmen böyle bir parlaklık ve kontrast ı konulması komik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye