❌İndirim Bitti! Amazon - ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 11.673 TL

Güzel bir indirim genellikle 12.500 + fiyatlara görüyordum, peşin fiyatına 3 taksit, değerlendirmek isteyenler için.
HDMI portundan en fazla kaç Hz alabilirim bu monitörde, hdmı kablosu 2.1 ve 240 Hz veren bir tane vardı ondan almayı düşünüyorum.
Laptopa bağlayacağım
Laptop gamegaraj slayer x7t
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@freygasm @İsimbulamajim @Tayfun

HDMI portundan en fazla kaç Hz alabilirim bu monitörde, hdmı kablosu 2.1 ve 240 Hz veren bir tane vardı ondan almayı düşünüyorum.
Laptopa bağlayacağım

Hocam bizzat kendim de ilk laptopla kullandım sonra ise kasayla elindeki kabloyla full hd 240hz alabilirsin 2k 240 istiyosan kablo öneririm hocam

2k 240hz falan kullanmak istersen de hocam örgü kablo gayet sağlam 2 senedir de kullanıyorum https://amzn.eu/d/8gmujyo

Fazlalık olduğu için 9.250’ye satmıştım temiz 3 aylık falandı. Işık sızması biraz fazlaydı. Onun dışında iyi gibiydi.

Geçen hafta 12.8kdan almıştım ölü pixel vardı 1 tane iade ettim. İyi denk geldi aldım tekrardan. Monitör görüntü kalitesi çok iyidi bu arada ölü pixel çıkmamasını umuyorum tekrardan.

Hocam bizzat kendim de ilk laptopla kullandım sonra ise kasayla elindeki kabloyla full hd 240hz alabilirsin 2k 240 istiyosan kablo öneririm hocam

2k 240hz falan kullanmak istersen de hocam örgü kablo gayet sağlam 2 senedir de kullanıyorum https://amzn.eu/d/8gmujyo
Tşk.ler bilgi için, peki kablo öneriniz var mıdır, birde dönüştürücü kullansak ta olur mu acaba istediğimiz Hz leri alır mıyız, (dp to hdmı)

Yeni alıp kullanacak arkadaşlara tavsiyem ve kafalarında soru oluşursa 2k 240hz de 8 bit maks 2k 144hz de 10 bit olarak kullanılabiliyor.Hikayeli oyun oynarken bu ayarı yapmanızı öneririm

Tşk.ler bilgi için, peki kablo öneriniz var mıdır, birde dönüştürücü kullansak ta olur mu acaba istediğimiz Hz leri alır mıyız, (dp to hdmı)
Hocam kablo önerimi yaptım zaten attığım linkte.Dönüştürücü olarak ben de çok sordum ama tavsiye edilmedi pek sağlıklı olmaz diye ondan o konuda bilgim yok pek

Yeni alıp kullanacak arkadaşlara tavsiyem ve kafalarında soru oluşursa 2k 240hz de 8 bit maks 2k 144hz de 10 bit olarak kullanılabiliyor.Hikayeli oyun oynarken bu ayarı yapmanızı öneririm

Hocam kablo önerimi yaptım zaten attığım linkte.Dönüştürücü olarak ben de çok sordum ama tavsiye edilmedi pek sağlıklı olmaz diye ondan o konuda bilgim yok pek
Bunun önerdiğin kablo DP ve typ-c uçlu, görüntü çıkışı sağlar mı bu şekilde hiç bilgim yok☺️

Bunun önerdiğin kablo DP ve typ-c uçlu, görüntü çıkışı sağlar mı bu şekilde hiç bilgim yok☺️
Sağlar tabii ki laptopunuzda da typec girişi var gözüküyor.Hatta şöyle diyeyim normal hdmi kablosuyla gsync gibi özellikler kullanılmıyordu bu kabloyla hepsi aktif hale geliyor nvidia paneli üzerinden.

Laptopa bağlayacağım

240 alırsın 1440pde. Aynı monitörü kullanıyorum

Kasım aralık gibi 9500e falan almıştım çok sağlam ürün

240 alırsın 1440pde. Aynı monitörü kullanıyorum

Kasım aralık gibi 9500e falan almıştım çok sağlam ürün
ghosting ölü pixel herhangi bi sorunla karşılaştınızmı hocam

ghosting ölü pixel herhangi bi sorunla karşılaştınızmı hocam
Hayır, ghosting 0. Ölü pixel de yaşamadım ama her üründe olduğu gibi ölüpiksel denk gelme şansınız var ki denk gelen de gördüm. Ama amazondan aldığınız için iadede sıkıntı yaşamazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri