arkadaşlar selam bu fiyata alınır mı? daha iyisi varmı
buda güzel aslında fast ips muhabbetine asus daha bi cazip geldi daha once msidan fazlasıyla memnun kalmıştım acaba ışık kaçırma ghostin falan hangisi daha iyiFiyat fena değil alınabilir.
Şunu da önerebilirim ikisi arasında ben olsam MSİ tercih ederdim aradaki 1200 TL'ye değmez kesinlikle.
MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o konuda kullananlara danışmak lazım.buda güzel aslında fast ips muhabbetine asus daha bi cazip geldi daha once msidan fazlasıyla memnun kalmıştım acaba ışık kaçırma ghostin falan hangisi daha iyi
piyasdaki tüm 2k 180hz monitorler fast ips zaten.buda güzel aslında fast ips muhabbetine asus daha bi cazip geldi daha once msidan fazlasıyla memnun kalmıştım acaba ışık kaçırma ghostin falan hangisi daha iyi