Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF GAMING VG27AQ3A 2k 180hz monitör Amazon 7856 TL

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Jiyu
G274QPF E2 çok daha iyi
Nedenlerini anlatır mısın acaba ? Asus alsam pişman eder mi ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadım. Bu yüzden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Mümkünse amazon , hepsiburada kendi satıcılarından almayı düşünüyorum öyle daha güvenilir geliyor iade vb. durumlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gpn teknoloji diye bir yer satıyor hep , şimdi sorsam güvenilir dersiniz ama amazon'un iade politikasındaki rahatlık da lazım bana :(

Palo DAYI 👑

80+ Gold
@Palo DAYI 👑 Ne kadar süredir kullanıyorsun acaba ? + ve - yönlerini biraz söyler misin ?
Monitör ayakları ile ne kadar yüksekte durabiliyor bu arada ? pivot olmadığı için sanırım tam oynatılamıyor.
Masamın , sandalyemin ve benim boyumun durumuna göre analiz etmek istiyorum da. Çok yüksek ya da alçak olmaz demi
Yularda bahsettıgım gibi Ocak ayının 10'undan beri kullanıyorum 1 sene olucak en büyük artısı dahili hoparlörü bence cok aşırı fps oyunu oynamıyosanız benım gıbı kulaklık dahı takmassınız
monıtorun %50 ses sevıyesı benım gamepower fujının %100 seviyesinden daha fazla tabi kulaklıkla karsılastırmak çokda doğru değil ama genede bunu söylemek istedim
eksi olarak pivot olmaması diyebilirim onun dışında cd değeri ama bana göre eksi değil fakat yüksekte değil ama yeterlı 1 senedir kullanıyorum
benım masa boyutlarım 140x60 cm 27 ınc oldugu ıcın 24 ınc monıtore nazaran bıraz daha uzak mesefeden bakmata fayda var
monitör ayağına gelecek olursak valla onu hıc kullanmadım sıfır paketınde duruyor monıtor standı var onla kullanıyorum ama tahmınlerıme gore hemen hemen 8cm kadar yükseklıkte durur diye düşünüyorum ha birde şu var monıtorün ayak yapısı fazla genış masada yer kaplayabılır

Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadım. Bu yüzden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Mümkünse amazon , hepsiburada kendi satıcılarından almayı düşünüyorum öyle daha güvenilir geliyor iade vb. durumlarda.

Gpn teknoloji diye bir yer satıyor hep , şimdi sorsam güvenilir dersiniz ama amazon'un iade politikasındaki rahatlık da lazım bana :(
ben bahsettığım modelleri amazon ve hespıburada resmi satıcı üzerınden alıp iade ettım sorun yasamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Jiyu
M
Yularda bahsettıgım gibi Ocak ayının 10'undan beri kullanıyorum 1 sene olucak en büyük artısı dahili hoparlörü bence cok aşırı fps oyunu oynamıyosanız benım gıbı kulaklık dahı takmassınız
monıtorun %50 ses sevıyesı benım gamepower fujının %100 seviyesinden daha fazla tabi kulaklıkla karsılastırmak çokda doğru değil ama genede bunu söylemek istedim
eksi olarak pivot olmaması diyebilirim onun dışında cd değeri ama bana göre eksi değil fakat yüksekte değil ama yeterlı 1 senedir kullanıyorum
benım masa boyutlarım 140x60 cm 27 ınc oldugu ıcın 24 ınc monıtore nazaran bıraz daha uzak mesefeden bakmata fayda var
monitör ayağına gelecek olursak valla onu hıc kullanmadım sıfır paketınde duruyor monıtor standı var onla kullanıyorum ama tahmınlerıme gore hemen hemen 8cm kadar yükseklıkte durur diye düşünüyorum ha birde şu var monıtorün ayak yapısı fazla genış masada yer kaplayabılır
Teşekkür ederim açıklaman için , masamın boyutunu bilmiyorum fakat standart ders çalışma/bilgisayar masası diyebilirim.
Doğal olarak biraz küçük , bu konuda sorun yaşar mıyım yoksa sizin yaptınız gibi stand mı almak şart? extra masraf olmaz mı

Asus için amazon kendi satıyor fakat diğer modelleri farklı satıcılar satıyor sanırım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
M

Teşekkür ederim açıklaman için , masamın boyutunu bilmiyorum fakat standart ders çalışma/bilgisayar masası diyebilirim.
Doğal olarak biraz küçük , bu konuda sorun yaşar mıyım yoksa sizin yaptınız gibi stand mı almak şart? extra masraf olmaz mı

Asus için amazon kendi satıyor fakat diğer modelleri farklı satıcılar satıyor sanırım
masnın genışlığı ne kadar çok dar ıse klavye mouse ıcın hareket alanı kalmaya bılır bu durumda stand almak sart olur
şunuda eklıyeylım stand gercekten hem masa düzenı hemde kablolama ıcın mukkemmel bır yöntem özellıklede dar alanlar ıcın biçilmiş kaftan diyebilirim

oliveforge99

80+ Silver

Attığınız modellerin hepsinin incelemesi ve karşılaştırması

• Üzgün

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Çağdaş Alkan
Arkadaşlar , monitörde büyük bir indirim yok fakat satıcı ve gönderen amazon olduğu için paylaşmak istedim sizce doğru mu yaptım ?
Satıcı Amazon olduğu için daha güvenilir bir satıcıdan almak isteyen arkadaşlar düşünebilir.
Sizce bu monitör pc hocası 7600 işlemci 7700xt sisteme yakışır mı ? Monitör almak istiyorum da

@Fantastiktürk bu modeli önermiyorsun biliyorum ama sence alınır mı ?
7700xt 2k için biraz yetersiz kalır hocam 7800xt olsa daha iyi olur

butcher44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Tayfun S
3 Yıldır Asus VP249QGR kullanıyorum , dahili hoparlör bence çok önemli , FPS oyunları hariç kimsenin kulaklık taktığını düşünmüyorum, ekstrada ses sistemi vb yapmanın gereğide yok , o yüzden benim için hoparlör önemli ve asus bu konuda başarılı.
Pivot özelliği tamamen isteğe bağlı diye düşünüyorum , benim işime yaramaz o yüzden var yada yok pek önemli değil.

Hem MSI hem Asus özellikleri çok benzer her iki firmada kendi teknolojileriyle birşeyler geliştiriyo.
Burada karar vermen gereken konu , hoparlör senin için önemlimi ? eğer önemli değilse , hoparlörü olmayan pivot özellikli yada daha fazla HZ destekli monitörlerde bakabilirsin.

Her markada ölü piksel vb sorunlar olabilir , kimse şu marka %100 sorunsuz diyemez , ama ölü piksel çıksa bile çoğu firma değişim yapar.
Renk parlaklık vb konulara gelicek olursak , alacağın ürüne gözlerin alışacak o yüzden çok dert edilecek bir konu değil bence ama Asus renk konusunda önde diyebilirim.

• Muhteşem

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Yağız
Arkadaşlar , monitörde büyük bir indirim yok fakat satıcı ve gönderen amazon olduğu için paylaşmak istedim sizce doğru mu yaptım ?
Satıcı Amazon olduğu için daha güvenilir bir satıcıdan almak isteyen arkadaşlar düşünebilir.
Sizce bu monitör pc hocası 7600 işlemci 7700xt sisteme yakışır mı ? Monitör almak istiyorum da

Parlaklığı düşük ve anormal fazla ısınıyor belki benim aldığım model sorunluydu ama bu sorunu yaşayan 3-4 kişi daha gördüm farklı forumlarda bu forum da da 1 kişi vardı herhalde. anormal sıcaktı bana gelen monitör şuanki monitörüme göre. ilerde sararma olur diye iade ettim. Çevremdeki teknolojik aletlerden anlayan ve düzgün bi bilgisayarcıya da sordum sararma olabilir birkaç yıl sonra dikkat et falan demişti bana. Bende takıntılı bi adamım açıkçası. Şimdi Dell g2724d kullanıyorum ama onun için de paneli değişti diyorlar artık daha kalitesiz bi panel kullanıyorlar diye söylentiler var

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Jiyu
Attığınız modellerin hepsinin incelemesi ve karşılaştırması
Bu incelemeye baktım ve Asus VG27AQ3A düşük parlaklık sebebi ile önerilmiyor.
Benim laptobum 250 nit , laptop ve monitörler bu konuda aynı ise benim için 250 net yeterli çünkü ben 250 niti bile %20-30 arası kullanıyorum
Tek sorun parlaklığının düşük olması ise benim için eğer laptoba göre aynı ise sorun değil.
Yavaş bir monitör demiş ona biraz takıldım ve diğer arkadaş da ısınıyor demiş.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,419
İsim
Kara Kartal
Çingene ayak 5 yaşındaki çocuk bile tasarımını daha güzel yapar
8Bit
250 nit

1735444152123.png

Bu incelemeye baktım ve Asus VG27AQ3A düşük parlaklık sebebi ile önerilmiyor.
Benim laptobum 250 nit , laptop ve monitörler bu konuda aynı ise benim için 250 net yeterli çünkü ben 250 niti bile %20-30 arası kullanıyorum
Tek sorun parlaklığının düşük olması ise benim için eğer laptoba göre aynı ise sorun değil.
Yavaş bir monitör demiş ona biraz takıldım ve diğer arkadaş da ısınıyor demiş.
zaten o kadar kullanılır %30 üstü kontrast düşer renkler matlaşır siyah koyu griye döner (Tüm monitörlerde %20 -45 arasında bir değerde kullanılır)

Bu ayarda kullanırsan daha iyi olur

• Preset = Racing (Default)
  • Brightness = 41 (120 cd/m²)
  • Contrast = 70 (Default)
  • Color Temperature = User (R100, G95, B91)
  • Level 4

Son düzenleme:
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Jiyu
Çingene ayak 5 yaşındaki çocuk bile tasarımını daha güzel yapar
8Bit
250 nit

Alıntıyı görüntüle

zaten o kadar kullanılır %30 üstü kontrast düşer renkler matlaşır siyah koyu griye döner (Tüm monitörlerde %20 -45 arasında bir değerde kullanılır)

Bu ayarda kullanırsan daha iyi olur

• Preset = Racing (Default)
  • Brightness = 41 (120 cd/m²)
  • Contrast = 70 (Default)
  • Color Temperature = User (R100, G95, B91)
  • Level 4
övdün mü gömdün mü ne yaptın anlayamadım , alınır mı alınmaz mı acaba ?

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İlyasbey

Bunda asansör varmı

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Jiyu
Bunda asansör varmı
pivot özelliği ya da yükseltme şeyi diyorsanız sanırım yok , ben de çok anlamıyorum işte bakınıyorum.
bunun farklı 10k lık modeli pivot ve yukarı aşağı da ininyor yükseklik ayarlanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,510
Üyeler
164,017
Son üye
TURBOKAN_TR
Top Bottom