Rekabetçi oyun oynayacaksan tabi en az 3070 2080 Tİ bandı bir kartın varsa TUF olan çok daha iyi olur ama filmdir videodur canlı olsun diyorsan Samsung panel üstüne tanımam QLed bir monitör zaten Samsung ama TUF olanda da HDR var kısaca ikisi de parasına göre gayet değer ürünler.Bu 2 Monitör arasında kaldım Sizce Hangisi beyler
Samsung 3 bin Asus 4 bin TL Asus G- Sync destekliyor
Asus olan TN panel. Bu kadar yüksek fiyatta TN almazdım. Ayrıca Samsung olan da G-sync açabilirsin Tepkime süresi önemli bwnjm
Yorumunuz için teşekkürler Samsung'un Üretim yılı.biraz eskimiş 3 yıl olmuş sorun teşkil eder miRekabetçi oyun oynayacaksan tabi en az 3070 2080 Tİ bandı bir kartın varsa TUF olan çok daha iyi olur ama filmdir videodur canlı olsun diyorsan Samsung panel üstüne tanımam QLed bir monitör zaten Samsung ama TUF olanda da HDR var kısaca ikisi de parasına göre gayet değer ürünler.
Hayır.Yorumunuz için teşekkürler Samsung'un Üretim yılı.biraz eskimiş 3 yıl olmuş sorun teşkil eder mi
Hala taş gibi monitör. Bir şey olmaz. Ben samsung alırdım Hem VA panel hem daha ucuz. 20 hz için 1000 lira verip TN almazdım.Yorumunuz için teşekkürler Samsung'un Üretim yılı.biraz eskimiş 3 yıl olmuş sorun teşkil eder mi
Samsung olanı alırdım.Siz olsaydınız hangisi alırsınız
Samsungda destekliyor ayrıca bütçe söyle başka güzel monitör önereyim.Kısaca Samsung Va panel alayım diyorsunuz Asus tn panel G Sync destekliyor
Full rekabetçi oynuyorsan Asus’un 1080P 280HZ monitörünü öneririm. Bu arada Samsung monitör de G-Sync destekliyor.3ile 4 bin arası bütçe Rekabetçi oyunlar oynuyorum