Not: okumadan önce temayı siyaha almanızı öneririm
Herkese merhaba, ilk incelemem olduğu için hatalarımı mazur görürseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
1- MALZEME KALİTESİ: beni tanıyanlar malzeme kalitesine ne kadar önem verdiğimi bilirler, bu kulaklığı almamda ki en önemli seneplerden biri de bu kulaklıktan paslanmaz çelikten yapılmış bir kafa bandı var ve hiç rahatsız etmiyor, ayrıca kulaklık pedleri de gayet yumuşak ve malzeme olarak premium hissettiriyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
2- KUTU İÇERİĞİ: kutunun içinden bir adet 7.1 kulaklık, çıkarılabilir mikrofon, harici ses kartı ve garanti belgesi çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3- SES, MİKROFON KALİTESİ VE RAHATLIĞI: öncelikle ses kalitesi gerçekten çok başarılı, müzik dinlerken çok keyif alıyorum ve açıkçası biraz bass ağırlıkta( benim için biraz eksi) bu sen benim ikinci mezuna kalışım olduğu için çok oyun oynamak istemiyordum ama sizin için PUBG lite indirdim ve gerçekten ses kasma olarak hiçbir sıkıntı yaşamadım. Mikrofon kalitesine gelirsek ise hem yaka mikrofonu hemde harici mikrofon başarılı ama ben harici olanını daha çok beğendim. Harici mikrofonu çalıştırmak için ses kartını Açmanız ve mikrofonu tam oturtmanız lazım( bazı arkadaşlar sorun yaşamış bu konuda) deneme yaptığımda ise sesimin çok temiz geldiğini söylediler bazı arkadaşlarda ses kartını aktif ettikleri zaman ses geldiğini belirtmişler ama ben öyle bir problem yaşamadım Rahatlığı ise ben gözlük kullanmama rağmen çok bir sıkıntı yaşamadım ve terletme ya da baş ağrısı gibi durumlar olmadı, ama uzun süre sonra kulaklığı çıkardığımda biraz ağır olduğunu farkettim.
Alıntıyı görüntüle
4- KARGO SÜRECİ: ben bu kulaklığı itopyadan 599 liraya aldım ve ups kargo getirdi, kargo gayet hızlıydı Perşembe günü sipariş ettim ve Pazartesi günü elime ulaştı, cihaz gayet iyi paketlenmişti ve herhangi bir sorun da yaşamadım. Tavsiye edebilirim.
İnceleme bu kadardı, eğer unuttuğum bir şey varsa yorumlardan yardımcı olmaya çalışırım. Okuduğunuz için teşekkür ederim.