Neler Yeni

ASUS TUF LC 240 sıvı soğutma alınır mı?

o kasaların fan sesi nasıldır?istediğim zaman kısabilir veya kapatabilir miyim?
dostum fan sesine o kadar takılma bence aşşırı sessiz istesen bile 2060 üzeri bir ekran kartın varsa yüklü oyunları açtığında yavaştan *vuuuuUUUUUUU* diye bir ses yükselir fan modunu değiştirme birtek dark guardianda var diye biliyorum performans modunu açınca çok ötüyordu fanlar

Çözülür. O kadar kötü değil aslında fanları. @cfranko övüyordu geçen. :D
anladım.Peki battlecrusier için nasıl bir sıvı soğutma önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum fan sesine o kadar takılma bence aşşırı sessiz istesen bile 2060 üzeri bir ekran kartın varsa yüklü oyunları açtığında yavaştan *vuuuuUUUUUUU* diye bir ses yükselir fan modunu değiştirme birtek dark guardianda var diye biliyorum performans modunu açınca çok ötüyordu fanlar
benim için önemli olan oyun dışında bilgisayarda gezinirken hafif işler yaparken kafamı şişirmemesi.

benim için önemli olan oyun dışında bilgisayarda gezinirken hafif işler yaparken kafamı şişirmemesi.
öyle birşeyin olması bilgisayarında 20 fan olsa bile bence çok mümkün değil çok takma yani zaten kulaklığı taktığında oyunda bile çok ses duymazsın

anladım.Peki battlecrusier için nasıl bir sıvı soğutma önerirsiniz?

RGB olması şart değilse bunu:
Şartsa bunu:
Beyaz isterseniz bunu:

öyle birşeyin olması bilgisayarında 20 fan olsa bile bence çok mümkün değil çok takma yani zaten kulaklığı taktığında oyunda bile çok ses duymazsın
şu an kullandığım kasa acayip kötü açmaya korkuyorum.Geceleri zaten komşuları bile rahatsız eder.

RGB olması şart değilse bunu:
Şartsa bunu:
Beyaz isterseniz bunu:
teşekkür ederim.son olarak battlecruiserin stokları ne zaman gelir bir bilginiz var mı?

şu an kullandığım kasa acayip kötü açmaya korkuyorum.Geceleri zaten komşuları bile rahatsız eder.
benim eskiden oturduğum binada ses yalıtımı yoktu diğer odadan bile duyulmuyordu sesler o sizin şuanki kasanızın sıkıntısı galiba

teşekkür ederim.son olarak battlecruiserin stokları ne zaman gelir bir bilginiz var mı?
Geçen vardı 1000 liraya sanırım. Hepsiburada Trendyol tarzı yerlerden indirim kovalarsanız bulabilirsiniz. :)

benim eskiden oturduğum binada ses yalıtımı yoktu diğer odadan bile duyulmuyordu sesler o sizin şuanki kasanızın sıkıntısı galiba
yüksek ihtimal.Kasanın satışı bile yok zaten

Geçen vardı 1000 liraya sanırım. Hepsiburada Trendyol tarzı yerlerden indirim kovalarsanız bulabilirsiniz. :)
teşekkürler

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
gt301 kullanıcısıyım üste 120mm üstü sıvı soğutma olmuyor kendim deneyip gördüm
O kasayı bende aldım geldi bugün
Sıvı sogutma bakıyordum ne önerirsiniz
Yt de biri 240mm takmış ama siz 120den fazla olmaz diyorsunuz

gt301 kullanıcısıyım üste 120mm üstü sıvı soğutma olmuyor kendim deneyip gördüm
Merhaba ben de gt301 kasa aldım suan 240mm aıvı soğutucunun sığıp sığamayacağını araştırıyorum acaba sığan bir model biliyor musunuz

GT 301 kullanıyorum. Üste tuf lc 240 taktım, gayet güzel kullanıyorum. Eğer bu kombinasyonu yapacaksan ramlerini iyi seçmen gerekiyor. Furry ramler uydu bana sadece. 4/5 ram denemiştim ama hep radyatörü takıldı. Ek olarak 360mm sıvı soğutma takmak istersen kasanın ön kısmına takılıyor. Resmi olarak ön ızgaranın 360mm'ye kadar sıvı soğutma takılabiliyor. Verilen yanlış bilgileri düzelttikten sonra soruna gelecek olursak;
Çok güzel bir sıvı soğutma. Pompa ve fan devirleri piyasadaki en iyilerden birisi. Ayrıca aşırı sessiz. Prime95 açtığımda bile kasa fanlarından daha çok ses çıkarmıyor sıvı soğutma. Fakat fiyatı çok yüksek diye biliyorum. 2k üstüne bence alınmamalı. İndirimde 360mm sıvı soğutmalar 1600/1700e düşüyor. Ama 2k altına bulunursa tercih edilebilir bir sıvı soğutma.

Geri