- Bütçe
- 13500
Merhabalar dostlar. Üniversitede kullanmak için yeni bir laptop alacağım. İşimi görecek kadar değil de uzun zaman benimle gelecek bir cihaz istiyorum. Normalde aklımda 1650 ti lı bir cihaz almak vardı fakat şu son piyasaya göre 1650'li cihazlar bile 10-13k civarlarında. Ben de o kadar para vermişken hem rtx kart olsun hem de daha güçlü bir kart olsun diye dşünüyorum. Asus tuf ve rog'ların kalitesini ve görselini beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek ve ikinci ele de güvenemiyorum. Dün akşam monster 3050ti'lı A5 V17.2 stok eklemesi yaptı 13500 tl'den. 1650 olan monsterlar bile o fiyattayken uygun geldi. Hatta hepsiburada'da indirimle 12950 civarina geliyordu. Bugün stok bitmiş. Yakında stok yenilenecekmiş ama dolara bağlı olarak fiyat artabilir veya artmayabilir dediler. Şu anda kendi sitesi zerinden 13500 tl'ye ön sipariş verilebilmekte. Bütçe konusunda 10-13k diyorum ama ne kadar ucuz bulabilirsem o kadar iyi olur tabii ki. Yaklaşık 4 ay önce almak için bakıyordum indirim beklerken dolar fırladı böyle şanssız bir durum yaşadım bir daha aynısını yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi cihazları önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Monster laptop linki;
Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V17.2 15,6" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemcisiyle sizi eşsiz bir oyun deneyimine davet ediyor!
www.monsternotebook.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda hepsiburada üzerinde 12911 tl den satıştaMerhabalar dostlar. Üniversitede kullanmak için yeni bir laptop alacağım. İşimi görecek kadar değil de uzun zaman benimle gelecek bir cihaz istiyorum. Normalde aklımda 1650 ti lı bir cihaz almak vardı fakat şu son piyasaya göre 1650'li cihazlar bile 10-13k civarlarında. Ben de o kadar para vermişken hem rtx kart olsun hem de daha güçlü bir kart olsun diye dşünüyorum. Asus tuf ve rog'ların kalitesini ve görselini beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek ve ikinci ele de güvenemiyorum. Dün akşam monster 3050ti'lı A5 V17.2 stok eklemesi yaptı 13500 TL'den. 1650 olan monsterlar bile o fiyattayken uygun geldi. Hatta hepsiburada'da indirimle 12950 civarina geliyordu. Bugün stok bitmiş. Yakında stok yenilenecekmiş ama dolara bağlı olarak fiyat artabilir veya artmayabilir dediler. Şu anda kendi sitesi zerinden 13500 TL'ye ön sipariş verilebilmekte. Bütçe konusunda 10-13k diyorum ama ne kadar ucuz bulabilirsem o kadar iyi olur tabii ki. Yaklaşık 4 ay önce almak için bakıyordum indirim beklerken dolar fırladı böyle şanssız bir durum yaşadım bir daha aynısını yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi cihazları önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Monster laptop linki;
Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V17.2 15,6" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemcisiyle sizi eşsiz bir oyun deneyimine davet ediyor!www.monsternotebook.com.tr
Son düzenleme: