Neler Yeni

Asus tuf - Monster Abra

RZmemo53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmethan Horoz
Bütçe
13500
Merhabalar dostlar. Üniversitede kullanmak için yeni bir laptop alacağım. İşimi görecek kadar değil de uzun zaman benimle gelecek bir cihaz istiyorum. Normalde aklımda 1650 ti lı bir cihaz almak vardı fakat şu son piyasaya göre 1650'li cihazlar bile 10-13k civarlarında. Ben de o kadar para vermişken hem rtx kart olsun hem de daha güçlü bir kart olsun diye dşünüyorum. Asus tuf ve rog'ların kalitesini ve görselini beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek ve ikinci ele de güvenemiyorum. Dün akşam monster 3050ti'lı A5 V17.2 stok eklemesi yaptı 13500 tl'den. 1650 olan monsterlar bile o fiyattayken uygun geldi. Hatta hepsiburada'da indirimle 12950 civarina geliyordu. Bugün stok bitmiş. Yakında stok yenilenecekmiş ama dolara bağlı olarak fiyat artabilir veya artmayabilir dediler. Şu anda kendi sitesi zerinden 13500 tl'ye ön sipariş verilebilmekte. Bütçe konusunda 10-13k diyorum ama ne kadar ucuz bulabilirsem o kadar iyi olur tabii ki. Yaklaşık 4 ay önce almak için bakıyordum indirim beklerken dolar fırladı böyle şanssız bir durum yaşadım bir daha aynısını yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi cihazları önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Monster laptop linki;

Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar dostlar. Üniversitede kullanmak için yeni bir laptop alacağım. İşimi görecek kadar değil de uzun zaman benimle gelecek bir cihaz istiyorum. Normalde aklımda 1650 ti lı bir cihaz almak vardı fakat şu son piyasaya göre 1650'li cihazlar bile 10-13k civarlarında. Ben de o kadar para vermişken hem rtx kart olsun hem de daha güçlü bir kart olsun diye dşünüyorum. Asus tuf ve rog'ların kalitesini ve görselini beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek ve ikinci ele de güvenemiyorum. Dün akşam monster 3050ti'lı A5 V17.2 stok eklemesi yaptı 13500 TL'den. 1650 olan monsterlar bile o fiyattayken uygun geldi. Hatta hepsiburada'da indirimle 12950 civarina geliyordu. Bugün stok bitmiş. Yakında stok yenilenecekmiş ama dolara bağlı olarak fiyat artabilir veya artmayabilir dediler. Şu anda kendi sitesi zerinden 13500 TL'ye ön sipariş verilebilmekte. Bütçe konusunda 10-13k diyorum ama ne kadar ucuz bulabilirsem o kadar iyi olur tabii ki. Yaklaşık 4 ay önce almak için bakıyordum indirim beklerken dolar fırladı böyle şanssız bir durum yaşadım bir daha aynısını yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi cihazları önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Monster laptop linki;

Şuanda hepsiburada üzerinde 12911 tl den satışta

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

RZmemo53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmethan Horoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus tuf'un bu modeli biraz kaba geliyor bana, ek olarak kamerası ve num takımı yok.

RZmemo53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmethan Horoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki laptop arasında kaldım.
Monster abra A5 V17.2 ve Asus Tuf FX506HCB-HN144
Aralarında yaklaşık 1000tl bir fark var. İkisinde de 11400H var monster'da 3050Tİ Asus'ta 3050 var. Kalite olarak asus tabii ki tercihim olur fakat ekran kartı ve fiyat farkı kafamı kurcalıyor. Ne önerirsiniz?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz
Merhabalar dostlar. Üniversitede kullanmak için yeni bir laptop alacağım. İşimi görecek kadar değil de uzun zaman benimle gelecek bir cihaz istiyorum. Normalde aklımda 1650 ti lı bir cihaz almak vardı fakat şu son piyasaya göre 1650'li cihazlar bile 10-13k civarlarında. Ben de o kadar para vermişken hem rtx kart olsun hem de daha güçlü bir kart olsun diye dşünüyorum. Asus tuf ve rog'ların kalitesini ve görselini beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek ve ikinci ele de güvenemiyorum. Dün akşam monster 3050ti'lı A5 V17.2 stok eklemesi yaptı 13500 TL'den. 1650 olan monsterlar bile o fiyattayken uygun geldi. Hatta hepsiburada'da indirimle 12950 civarina geliyordu. Bugün stok bitmiş. Yakında stok yenilenecekmiş ama dolara bağlı olarak fiyat artabilir veya artmayabilir dediler. Şu anda kendi sitesi zerinden 13500 TL'ye ön sipariş verilebilmekte. Bütçe konusunda 10-13k diyorum ama ne kadar ucuz bulabilirsem o kadar iyi olur tabii ki. Yaklaşık 4 ay önce almak için bakıyordum indirim beklerken dolar fırladı böyle şanssız bir durum yaşadım bir daha aynısını yaşamak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başka hangi cihazları önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Monster laptop linki;

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda hepsiburada üzerinde 12911 TL den satışta

Top Bottom