ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.
Muhteşem bir indirime girmiş alınır mı?
Bunun yanında yaklaşık150tl civarı bir mousepad de geliyor ama bunu almak daha mantıklı değil mi?İndirim muhteşem evet(!). Alınabilir bir mouse, muadil olarak G102 Prodigy tercih edilebilir, ikisinin arasındaki sensör farkı az.
O da bir artı evet. Mousepad hız için ise güzeldir, ben kontrol mousepad'lerini sevmiyorum da o yüzdenBunun yanında yaklaşık150tl civarı bir mousepad de geliyor ama bunu almak daha mantıklı değil mi?
rekabetçi oyunlara aşığım bu mousepad işimi görür mü?O da bir artı evet. Mousepad hız için ise güzeldir, ben kontrol mousepad'lerini sevmiyorum da o yüzden.
Valla hız için mi bilmiyorum, kendi sitesinde de yazmıyor ama iyi olduğundan eminim, sorun çıkartacağını sanmıyorum.rekabetçi oyunlara aşığım bu mousepad işimi görür mü?
Yağ gibi kayıyor mouse pad ile. Şu an kullanıyorum hatta.ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
ASUS TUF Gaming M5 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING M5 ITOPYA'da.www.itopya.com
Muhteşem bir indirime girmiş alınır mı?