Adresi değiştirebilirsin
yok kanka ya değişmiyor denedimAdresi değiştirebilirsin
visa karta ek 1000 TL indirim oluyordu ondan yararlandımBen 23.400 e sipariş verdim ertesi gün indirim oldu 22.400 e aldım sonra tekrar indirim oldu
Bende tekrar öyle sipariş verdim. 2k da oyun oynamaya alıştığım için bana biraz farklı geldi 1080pvisa karta ek 1000 TL indirim oluyordu ondan yararlandım
Bu laptop ile uyumlu ram söyyermisinH.o güzel tercih, 8 gb ram takviyesini unutmayın.
Bu laptop ile uyumlu ram söyyermisin
Fiyat normal n11 de aison gamegaraj da kupon ile ayni fiyata satiyof8gb ddr5 4800mhz notebook ram yazarak bakabilirsiniz. Dediğim özellikteki ramlerin hemen hemen hepsi uyumlu olur.Crucial 8GB DDR5-4800 SO-DIMM CL40 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 8GB DDR5-4800 SO-DIMM CL40 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Peki bunu alıp ben takabilirmiyimFiyat normal n11 de aison gamegaraj da kupon ile ayni fiyata satiyof
Asus kasayı açıp ram ssd değiştirmeye izin veriyor. Anlıyorsan elinden geliyorsa yapabilirsin. Dikkat etmen gereken vidaları sökerken kendine bir düzen kur aynı şekilde sök ve tak karıştırma.Peki bunu alıp ben takabilirmiyim
Merhaba hocam aynı laptop'dan ben de aldım. Bende ısınma problemleri oldu, internetten baktım ama ne yaptıysam düzeltemedim. Isınma problemi olduğu için de fan sesi de uçak motoru gibi. Ben iade başvurusunda bulundum ama kabul ederler mi bilmiyorum. Sen alalı birkaç ay olmuş bir çözüm yolu bulabildin mi?