Bu laptop sizce Alınır mı? ayrıca bu modelde ısınma sorunu varmidir kaç yılında cikmistir
Nedenalınmaz.
3050 laptoplarda ekran kartı bellekleri sıkıntılı ve 3050 çok kötü çalışır laptoplarda. her oyunda donma sorunu olma şansı var.Neden
Reis butcem max 18k 3050 altını alsam saçmalık üstü butcemi axiyor önerin varmi link atarmisin3050 laptoplarda ekran kartı bellekleri sıkıntılı ve 3050 çok kötü çalışır laptoplarda. her oyunda donma sorunu olma şansı var.
Maalesef almadığım her geçen gün zarar yapıyorum bi öneriniz varmi üstteki laptop Alınır mı? sizcebu fiyatlara 3060 alabilirsiniz diyecektim daha geçen hafta 18-19 a vardı ne olduysa 21 k olmuş 3060 laptoplar masaüstü fiyatları bu kadar artmıyor
Parasına değmez bence 15 16k olsa belki olabilirBu laptop sizce Alınır mı? ayrıca bu modelde ısınma sorunu varmidir kaç yılında cikmistir
alırsa oyunlarda iyi bir performans alamayacak parası çöp olacakParasına değmez bence 15 16k olsa belki olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama daha iyisini de bulamazsınız bu fiyata ülkede neyi ne zaman alırsan kârdasın içine sindiyse al
Tdp değeri çok fark ediyor bu 3050 laptoplarda, eğer 90 95w ise gayet yeterli olacaktır tek sıkıntı vramalırsa oyunlarda iyi bir performans alamayacak parası çöp olacak
90w sanırım bu modelinTdp değeri çok fark ediyor bu 3050 laptoplarda, eğer 90 95w ise gayet yeterli olacaktır tek sıkıntı vram
90 ise alınabilir 40 ve 60 olanlarla çok fps farkı oluyor bariz şekilde ben de 95w olan versiyonu kullanmıştım gayet iyidi. Ama dediğim gibi tek sıkıntı vram.90w sanırım bu modelin
Reis 3050 den bahsediyoz vram düşük olabilirde orta ayarlarda açamayacagi oyum yokalırsa oyunlarda iyi bir performans alamayacak parası çöp olacak
90w trukiyede satılmıyor diye biliyorum 56 watt galiba90w sanırım bu modelin