Neler Yeni

Yardım Asus TUF RTX 3060 V2’nin V1’den farkı nedir?

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Eren Ayaz
Başlıktada belirttiğim gibi, 8000tlye ikinci el 3 aylık kullanılmamış ASUS TUF RTX 3060 alacağım ama aklıma takılan bir kaç şey var.
V2‘nin normalinden farkı nedir?
Kartın V2 olup olmadığını nerden anlarız? Kutunun belli bir yerinde yazıyor mu? Önünde göremedim.
Kartı DA-GT2 sistemine takacağım, kasaya sığar mı ve 550w PSU yeterli mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,922
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
LHR farkı o, performansı etkilemez.

mfimmel

80+ Silver
Başlıktada belirttiğim gibi, 8000tlye ikinci el 3 aylık kullanılmamış ASUS TUF RTX 3060 alacağım ama aklıma takılan bir kaç şey var.
V2‘nin normalinden farkı nedir?
Kartın V2 olup olmadığını nerden anlarız? Kutunun belli bir yerinde yazıyor mu? Önünde göremedim.
Kartı DA-GT2 sistemine takacağım, kasaya sığar mı ve 550w PSU yeterli mi?
550W PSU yetmeyebilir ve 3060'ın bir tık üstündeki herhangi bir karta kesinlikle yetmez.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Eren Ayaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir de karta ne gibi testler yapmamı önerirsiniz? Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım? Adam 3 Aylık, kullanılmadı dedi ama pek emin olamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Cem Koç
Bir de karta ne gibi testler yapmamı önerirsiniz? Mining yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım? Adam 3 Aylık, kullanılmadı dedi ama pek emin olamadım.
bildiğime göre mining yapılıp yapılmadığını anlayamazsın

mfimmel

80+ Silver
Anlayamazsın.

Fakat ısı değerlerini kontrol ederek en azından şüphelenebilirsin.

Örneğin PC'yi ilk açtığında başlangıçta hiçbir şey çalışmamasına rağmen en az 45-50 derece civarı çalışıyorsa sıkıntı var demektir.

TahinPekmez

80+ Gold
faturadan belli olur en azından ne zamandan beri kullandığı. Faturası yoksa alma.

Top Bottom