hocam hep birlikte şikayette bulunalım. İnsan bi indirim kodu falan verir yaNe özür dilediler nede telafi için bir şey sundular hiç bir şey yapmadan yanlış fiyat girdiklerini belirtip ürünü mü iptal etmişler paramı da 19 mayıstan dolayı hemen yatıramayacaklarını söylediler! Eve gider gitmez şikayette bulunacağım!
Aynen alan kaç kişi acaba tespit etmek lazımhocam hep birlikte şikayette bulunalım. İnsan bi indirim kodu falan verir ya
+1 Ben eft seçtm ödeme için mesaj atan yok yarın eft yollayım belki arada kaynarAynen alan kaç kişi acaba tespit etmek lazım
Çiçeksepeti 200tl üzeri alışverişe 50 tl kupon verdi aynı durumu yaşattılar kupon daha çok koyuyor .hocam hep birlikte şikayette bulunalım. İnsan bi indirim kodu falan verir ya
Vatana yakışmadı şimdi uğraşsın dursun şikayetlerle belki satsaydı herkesin ilgisini çekecekti şimdi Vatan benim gözümden düştü bir daha öyle ahım şahım indirim olmadığı sürece hayatta yanına yaklaşmam birazda küçük satıcılar zengin olsun!+1 Ben eft seçtm ödeme için mesaj atan yok yarın eft yollayım belki arada kaynar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çiçeksepeti 200tl üzeri alışverişe 50 TL kupon verdi aynı durumu yaşattılar kupon daha çok koyuyor .
Çok önemseneceğini sanmıyorum zaten son yıllarda kazık olduğunu herkes biliyor ama koyun bir kitleye sahip olduğundan geri adım atmıyorlar.Vatana yakışmadı şimdi uğraşsın dursun şikayetlerle belki satsaydı herkesin ilgisini çekecekti şimdi Vatan benim gözümden düştü bir daha öyle ahım şahım indirim olmadığı sürece hayatta yanına yaklaşmam birazda küçük satıcılar zengin olsun!
Birisi şikayet oluştursun aynı metni yapıştıralım.arkadaşlar hepiniz tüketici hakem heyetine başvurun e-devlet üzerinden ticari olmadığı ortada. vatan dolandırıcı bir firma eğer bir kaç kişi başvurursa tüketici hakem heyeti her zaman bunların lehine veriyor kararları. en az 100 kişi almıştır bu ne demek 1 milyon TL faizden bu parayı güzel yerler. tüketici hakem heyetine çok fazla kişi başvurursa bir sonuç alınır.
ne zaman iptal edildi ne zaman geldi sat söyler misin hocam önemli6700xt için para iadesi geldi, beleşe mal yok
Az daha rx6600 xt den olacaktımBirisi şikayet oluştursun aynı metni yapıştıralım.
arkadaşlar hepiniz tüketici hakem heyetine başvurun e-devlet üzerinden ticari olmadığı ortada. vatan dolandırıcı bir firma eğer bir kaç kişi başvurursa tüketici hakem heyeti her zaman bunların lehine veriyor kararları. en az 100 kişi almıştır bu ne demek 1 milyon TL faizden bu parayı güzel yerler. tüketici hakem heyetine çok fazla kişi başvurursa bir sonuç alınır.
Herkes başına geleni anlatsın bence böylesi daha uygun olur herkes aynısını atınca iyi olmazBirisi şikayet oluştursun aynı metni yapıştıralım.