Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus TUF GAMING GeForce RTX 4080 55.149 TL

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
İhsan Öztürk
Ya cahilsin ya fa firma sahibi
utanmadın mı bunu indirim diye paylaşırken
Konuyu açan firmanın çalışanı galiba
olm almayın ben kafanıza silah mı dayadım al diye ? varsa paranız gibi alın 5080 60/70 arasına neden bu kadar agresifleştiniz onu anlamadım o firma sürekli 60 k bandında satıyordu 55 k düşmüş o yüzden paylaştım beğenmiyorsanız okur geçersiniz ne garip adamlarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ad soyad
olm almayın ben kafanıza silah mı dayadım al diye ? varsa paranız gibi alın 5080 60/70 arasına neden bu kadar agresifleştiniz onu anlamadım o firma sürekli 60 k bandında satıyordu 55 k düşmüş o yüzden paylaştım beğenmiyorsanız okur geçersiniz ne garip adamlarsınız

İnsanlar tepki göstermekte haklı. Çünkü indirim diye paylaştığınız şey indirim değil. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Mesela ben MSI RTX 3090 Ventus 3x 24G OC 384 Bit 24 GB ekran kartı - 78.542 TL diye başlık açsam. Üstüne yorum olarak son 6 ayın en yüksek fiyatından 6 bin tl daha ucuz diye yazsam ki gerçekten böyle, siz olsanız bunu indirim olarak değerlendirip alır mıydınız? Yoksa milleti iyice ***** yerine koymuş diye mi düşünürdünüz?

Aynı zamanda sizin açmış olduğunuz ve benim örnekte verdiğim gibi başlıkların açılması, başkalarının da bu gibi saçma başlıkları açabilme potansiyelinde olması, forumu takip eden ve gerçekten indirim bekleyen kişileri, ben şahsen aldatmaya çalışmak gibi değerlendiriyorum. Bu yüzden bence ''alırsanız alın kafanıza bir şey mi dayadım'' gibi düşünmek yerine milletin indirimden faydalanabileceği faydalı başlık açmanızda fayda var.

Diğer bir yandan söz konusu ekran kartı pek tercih edilmeyen pttavm sitesinde şu an 47.039 TL. Yine de pahalı.

uk27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ufuk
Hadi ordan skk.

Top Bottom