olm almayın ben kafanıza silah mı dayadım al diye ? varsa paranız gibi alın 5080 60/70 arasına neden bu kadar agresifleştiniz onu anlamadım o firma sürekli 60 k bandında satıyordu 55 k düşmüş o yüzden paylaştım beğenmiyorsanız okur geçersiniz ne garip adamlarsınız
İnsanlar tepki göstermekte haklı. Çünkü indirim diye paylaştığınız şey indirim değil. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
Mesela ben
MSI RTX 3090 Ventus 3x 24G OC 384 Bit 24 GB ekran kartı - 78.542 TL diye başlık açsam. Üstüne yorum olarak son 6 ayın en yüksek fiyatından 6 bin tl daha ucuz diye yazsam ki gerçekten böyle, siz olsanız bunu indirim olarak değerlendirip alır mıydınız? Yoksa milleti iyice ***** yerine koymuş diye mi düşünürdünüz?
Aynı zamanda sizin açmış olduğunuz ve benim örnekte verdiğim gibi başlıkların açılması, başkalarının da bu gibi saçma başlıkları açabilme potansiyelinde olması, forumu takip eden ve gerçekten indirim bekleyen kişileri, ben şahsen aldatmaya çalışmak gibi değerlendiriyorum. Bu yüzden bence ''alırsanız alın kafanıza bir şey mi dayadım'' gibi düşünmek yerine milletin indirimden faydalanabileceği faydalı başlık açmanızda fayda var.
Diğer bir yandan söz konusu ekran kartı pek tercih edilmeyen pttavm sitesinde şu an
47.039 TL. Yine de pahalı.
Asus RTX 4080 Super Tuf Gaming TUF-RTX4080S-16G-GAMING 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Asus TUF GAMING 16G GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X 256Bit HDMI/DP ARGB Ekran Kartı - 2025
www.pttavm.com